Vakáció feszt zenével 2018 – Nyári fesztiválok Európában (20. rész: Lollapalooza Berlin)

2018.08.09. 08:20, rerecorder

lollaplaooza-berlin-2018.jpg

Augusztus nálunk fesztiválviszonylatban egyértelműen a Szigetet jelöli, de ez nem jelenti azt, hogy ne lenne érdemes másfelé is nézelődni a nyári feszttérképen. Íme, tíz további esemény a környékről, amelyek nem csak említésre méltók, de más-más előnyeiket felvillantva alighanem bárki megtalálhatja a neki tetszőt közülük. Nyári európai fesztiválkörképünk második részében az augusztus-szeptemberi eresztés. Cikksorozatunk már hetedik éve kalauzol a legérdekesebb, többnyire elérhető közelségű fesztiválok között. Szeptember utolsó kiváló "még nyári" fesztiválja Európában a berlini Lollapalooza!

További európai fesztiválajánlatok 2018 nyarára: Orange WarsawBest Kept Secret, INmusic, Tauron Nowa, HalfwayPohodaDourMelt! FestivalSiren, Soundwave, OFF, Ypsigrock, Summer WellMandrea Music Festival, Frequency, MS Dockville, Brave Factory, Dimensions, Outlook.


# LOLLAPALOOZA BERLIN

Időpont: szeptember 8-9.

Helyszín: Berlin, Németország

Jegyár: bérlet 139 € (kb. 45.000 Ft), napijegy 79 € (kb. 25.000 Ft)

Négyből négy – eddig ez a Lollapalooza Berlin minőségi aránya line-upok tekintetében. Két éve ugye a Radiohead, tavaly pedig a Foo Fighters volt a legnagyobb durranás, idén akár megosztott első helyet is hirdethetnénk, hiszen lesz The Weeknd, Kraftwerk, The National, hogy csak a legnagyobbakat említsük. De ne is tegyünk így, mert hát akad itt még finomság bőven: Years & Years, A$AP Ferg, Jorja Smith, Friendly Fires, Wolf Alice. Valamint nem utolsó, hanem legelső sorban: fellép a mi Áron „Apey” Andrisunk is, itt épp nem arcleszedő zenekarával, hanem akusztikus szólóprojektjével.

Mika László

https://www.lollapaloozade.com/en/

https://recorder.blog.hu/2018/08/09/vakacio_feszt_zenevel_2018_nyari_fesztivalok_europaban_20_resz_lollapalooza_berlin
Vakáció feszt zenével 2018 – Nyári fesztiválok Európában (20. rész: Lollapalooza Berlin)
süti beállítások módosítása