Vakáció feszt zenével 2018 – Nyári fesztiválok Európában (14. rész: Mandrea Music Festival)

2018.07.31. 09:07, rerecorder

mandrea-music-festival.jpg

Augusztus nálunk fesztiválviszonylatban egyértelműen a Szigetet jelöli, de ez nem jelenti azt, hogy ne lenne érdemes másfelé is nézelődni a nyári feszttérképen. Íme, tíz további esemény a környékről, amelyek nem csak említésre méltók, de más-más előnyeiket felvillantva alighanem bárki megtalálhatja a neki tetszőt közülük. Nyári európai fesztiválkörképünk második részében az augusztus-szeptemberi eresztés. Cikksorozatunk már hetedik éve kalauzol a legérdekesebb, többnyire elérhető közelségű fesztiválok között. Augusztus közepén le kéne ugrani olaszba – a Mandrea Music Festivalra!

További európai fesztiválajánlatok 2018 nyarára: Orange WarsawBest Kept Secret, INmusic, Tauron Nowa, HalfwayPohodaDourMelt! FestivalSiren, Soundwave, OFF, Ypsigrock, Summer Well.


# MANDREA MUSIC FESTIVAL

Időpont: augusztus 14-20.

Helyszín: Arco, Olaszország

Jegyár: bérlet 130 € (kb. 42.000 Ft), napijegyek 25-35 € (kb. 8000-11.000 Ft)

Ha neked a fesztivál, mint olyan a világból való teljes kiszakadást jelenti, akkor a Mandreánál kevés jobbat tudnánk ajánlani. A főleg reggae-ben, afrobeatben és világzenében utazó egész hetes eseményt az északolasz Garda-tó partján rendezik, a környezetből árad a természeti transzcendentalizmus, hegyektől övezve lehet fürdeni a kristályvízben, a világ legjobb nemzeti konyhájának menüjét helyi termelők alapanyagaiból állítják össze frissen a helyszínen. Szigorúan veszik a zöldpolitikát is, ami a környezet ismeretében teljesen helytálló. Ha pedig zene, csak néhány név: Mighty Diamonds, Hayelala, Forro Mior, Yama Warashi.

Mika László

https://mandreafestival.com/

https://recorder.blog.hu/2018/07/31/vakacio_feszt_zenevel_2018_nyari_fesztivalok_europaban_14_resz_mandrea
Vakáció feszt zenével 2018 – Nyári fesztiválok Európában (14. rész: Mandrea Music Festival)
süti beállítások módosítása