Vakáció feszt zenével 2018 – Nyári fesztiválok Európában (8. rész: Melt! Festival)

2018.06.06. 09:21, rerecorder

melt-festival-2018-line-up.jpg

Miközben a magyar fesztiválszíntér nagyjából minden igényt lefed – és az események többsége stabil lábakon áll –, azért évről évre egyre több magyar választ egy környékbeli bulit is a nyárra. Így le lehet tudni a vakációt, miközben elcsíphetünk egy-két olyan előadót, aki nem lép fel hazánkban. Cikksorozatunk már hetedik éve kalauzol a legérdekesebb, többnyire elérhető közelségű fesztiválok között. Július második hétvégéjén szerintünk irány a németországi Melt! feszt.

További európai fesztiválajánlatok 2018 nyarára: Orange WarsawBest Kept Secret, INmusic, Tauron Nowa, Halfway, PohodaDour.


MELT! FESTIVAL

Időpont: július 13-15.

Helyszín: Ferropolis, Németország

Jegyár: bérlet 129 € (kb. 41.000 Ft), napijegy 69 € (kb. 22.000 Ft)

Ha már közepesen nagy és igényes fesztiválok, ne hagyjuk ki a német Melt!-et sem, ami ár-érték arányban megint remek line-upot hozott össze. A közelben csak itt lesz The xx, a szokásosnál nagyobb színpadot kap Fever Ray, a Cigarettes After Sex és Jon Hopkins, de még a kisebb nevűek között is olyan finomságokat lehet találni, mint nagy kedvencünk, Kali Uchis, aztán a Tune-Yards, Junglepussy és Moses Sumney.

Mika László


https://meltfestival.de/en/

https://recorder.blog.hu/2018/06/06/vakacio_feszt_zenevel_2018_nyari_fesztivalok_europaban_8_resz_melt_festival
Vakáció feszt zenével 2018 – Nyári fesztiválok Európában (8. rész: Melt! Festival)
süti beállítások módosítása