Vakáció feszt zenével 2018 – Nyári fesztiválok Európában (17. rész: Brave Factory)

2018.08.06. 08:01, rerecorder

brave.png

Augusztus nálunk fesztiválviszonylatban egyértelműen a Szigetet jelöli, de ez nem jelenti azt, hogy ne lenne érdemes másfelé is nézelődni a nyári feszttérképen. Íme, tíz további esemény a környékről, amelyek nem csak említésre méltók, de más-más előnyeiket felvillantva alighanem bárki megtalálhatja a neki tetszőt közülük. Nyári európai fesztiválkörképünk második részében az augusztus-szeptemberi eresztés. Cikksorozatunk már hetedik éve kalauzol a legérdekesebb, többnyire elérhető közelségű fesztiválok között. Augusztus végén irány Ukrajna és a Brave Factory!

További európai fesztiválajánlatok 2018 nyarára: Orange WarsawBest Kept Secret, INmusic, Tauron Nowa, HalfwayPohodaDourMelt! FestivalSiren, Soundwave, OFF, Ypsigrock, Summer WellMandrea Music Festival, Frequency, MS Dockville.


# BRAVE FACTORY

Időpont: augusztus 25-26.

Helyszín: Kijev, Ukrajna

Jegyár: bérlet: 45 € (kb. 15.000 Ft)

Tavaly is ajánlottuk előzetesen az ukrán Brave Factory-t, majd aztán hosszú helyszíni beszámolóban méltattuk a szervezők bátorságát és elkötelezettségét, na meg a nagyszerű fellépőlistát. Nagy örömünkre idén ismét megrendezik a bulit, amely a „többet, jobban”-elvet követi. A két nap és a menő helyszín marad, az érkező producerek (már akiket eddig bejelentettek) még az előzőnél is nagyobb dobások. Lesz Floating Points, Hidden Orchestra és Squarepusher is, utóbbinál kevés megfelelőbb előadó van a buli szellemiségéhez.

Mika László

http://brave-factory.com/

https://recorder.blog.hu/2018/08/06/vakacio_feszt_zenevel_2018_nyari_fesztivalok_europaban_17_resz_brave_factory
Vakáció feszt zenével 2018 – Nyári fesztiválok Európában (17. rész: Brave Factory)
süti beállítások módosítása