Vakáció feszt zenével 2018 – Nyári fesztiválok Európában (11. rész: OFF Festival)

2018.07.23. 09:00, rerecorder

off_2.jpg

Augusztus nálunk fesztiválviszonylatban egyértelműen a Szigetet jelöli, de ez nem jelenti azt, hogy ne lenne érdemes másfelé is nézelődni a nyári feszttérképen. Íme, tíz további esemény a környékről, amelyek nem csak említésre méltók, de más-más előnyeiket felvillantva alighanem bárki megtalálhatja a neki tetszőt közülük. Nyári európai fesztiválkörképünk második részében az augusztus-szeptemberi eresztés. Cikksorozatunk már hetedik éve kalauzol a legérdekesebb, többnyire elérhető közelségű fesztiválok között. Augusztus első hétvégéjén nagyon hosszú idő óta a tuti választás az OFF feszt!

További európai fesztiválajánlatok 2018 nyarára: Orange WarsawBest Kept Secret, INmusic, Tauron Nowa, HalfwayPohodaDourMelt! FestivalSiren, Soundwave.

# OFF

Időpont: augusztus 3-5.

Helyszín: Katowice. Lengyelország

Jegyár: bérlet 330 zloty (kb. 25.000 Ft)

A Pohoda és az OFF között már évek óta akkora a testvériesség, hogy kombinált bérletet is lehetett venni a két eseményre és valóban: a hasonlóság szembetűnő. Mindkét fesztivál közepes méretű (az OFF némileg kisebb) és olyan előadókat mutatnak be minden évben, amiket máshol nemigen láthatsz, műfajilag annyira kötetlenül, hogy bárki találhat kedvére valót. Az idei különlegességek itt: a tavaly remek lemezt készítő Charlotte Gainsbourg és Grizzly Bear, a dynamic duo mindkét tagja Ariel Pink és John Maus személyében, a többiek pedig ömlesztve: Moses Sumney, No Age, Bishop Nehru, King Ayisoba, Zola Jesus, Jon Hopkins.

Mika László

http://off-festival.pl/en/

https://recorder.blog.hu/2018/07/23/vakacio_feszt_zenevel_2018_nyari_fesztivalok_europaban_11_resz_off
Vakáció feszt zenével 2018 – Nyári fesztiválok Európában (11. rész: OFF Festival)
süti beállítások módosítása