Vakáció feszt zenével 2018 – Nyári fesztiválok Európában (15. rész: Frequency Festival)

2018.08.01. 08:34, rerecorder

viennawurstelstand_frequency_summer_festivals.jpg

Augusztus nálunk fesztiválviszonylatban egyértelműen a Szigetet jelöli, de ez nem jelenti azt, hogy ne lenne érdemes másfelé is nézelődni a nyári feszttérképen. Íme, tíz további esemény a környékről, amelyek nem csak említésre méltók, de más-más előnyeiket felvillantva alighanem bárki megtalálhatja a neki tetszőt közülük. Nyári európai fesztiválkörképünk második részében az augusztus-szeptemberi eresztés. Cikksorozatunk már hetedik éve kalauzol a legérdekesebb, többnyire elérhető közelségű fesztiválok között. Augusztus közepén át lehet ugrani a szomszédba is – az osztrák Frequencyre!

További európai fesztiválajánlatok 2018 nyarára: Orange WarsawBest Kept Secret, INmusic, Tauron Nowa, HalfwayPohodaDourMelt! FestivalSiren, Soundwave, OFF, Ypsigrock, Summer WellMandrea Music Festival.

# FREQUENCY FESTIVAL

Időpont: augusztus 16-19.

Helyszín: St. Pölten, Ausztria

Jegyár: bérlet 169 € (kb. 54.000 Ft)

Természetesen a nagyszabású események sem maradhatnak ki ajánlónkból, ilyen az osztrák Frequency, amely a nyugati szomszédok legnagyobb nyári eseménye, ha a látogatószámokat nézzük. Ennek megfelelően a fellépők listája is a maximalizmusról árulkodik, a headlinerek között ott van a Gorillaz, az Imagine Dragons, Kygo és Macklemore, de a fesztivál buli-elektronikában a legerősebb, legyen elég ide tényleg annyit írni, hogy erről a színtérről mindenki ott lesz, aki számít.

Mika László


https://www.frequency.at/

https://recorder.blog.hu/2018/08/01/vakacio_feszt_zenevel_2018_nyari_fesztivalok_europaban_15_resz_frequency_festival
Vakáció feszt zenével 2018 – Nyári fesztiválok Európában (15. rész: Frequency Festival)
süti beállítások módosítása