Indítsd a nyarat és a fesztiválszezont a tengerparton, Horvátország legmenőbb fesztiválján, a Sea Staron!

2023.04.27. 16:00, trecorder

ssf3.jpg
(X) Május 19-20. között vár az első nyári fesztivál! A Sea Star a horvátországi Umagban, a Stella Maris azúrkék lagúnájában készül egy felejthetetlen nyárindító bulival. A színpadokra olyan világsztárokat vár, mint a legkeresettebb világturnéért felelős zenekar, a The Prodigy, a többszörös platinalemezes slágergyáros Robin Schulz, valamint egy sor nemzetközi és regionális sztár, köztük Indira Paganotto, Mahmut Orhan, Daria Kolosova, Etapp Kyle, Senidah, Hiljson Mandela és Krankšvester.

Május 19. péntek

A pénteki programot a világ egyik legnagyobb slágergyárosa, Robin Schulz vezeti Mahmut Orhan és a traphősök, Senidah és Hiljson Mandela mellett, nagyszerű b2b-szetteket ad Daria Kolosova & Etapp Kyle, Marko Nastić & Dejan Miličević, DJ Jock & Shipe és Tim Urbanya & Alessio, majd Joker Out, Nika Turković, Dzipsii és Vanillaz,  az Electric Waves színpadi programját pedig Ilija Rudman vezeti.

Május 20. szombat

Szombaton a fesztivál Tesla Nagyszínpadán az elektro-punk óriás The Prodigy, a techno szupersztár Indira Paganotto, a regionális trap legjobbjai, köztük Krankšvester, Grše, 30Zona, Fox & Surreal, Ružno pače, Podočnjaci, Miach, Micka Lifa, TTM, Masayah, Thicc Boi, At The Spot és RNB Confusion Sound System lépnek fel. Az Electric Waves színpadon Ian F és Marcelo főszereplésével zajlik az este.

A NYÁR A SEA STAR FESZTIVÁLLAL KEZDŐDIK!

A Sea Star Fesztivál ismét megnyitja a fesztivál- és nyári szezont. A horvát tengerpart legnyugatibb városában, a mediterrán éghajlatról és a hangulatos, szűk, kis kanyargós utcáiról is ismert Umagban vár az első és egyben legmenőbb buli. Egész napos strandolások, lenyűgöző naplementék és két napnyi felejthetetlen party!

A fesztivált a horvátországi Umag gyönyörű üdülőhelyén, a Stella Marisban rendezik meg, amely körülbelül 20-25.000 látogató befogadására alkalmas. A két fő, ATP-stadionban található színpad Európa ezen részén a legfejlettebb technikával bíró színpadok közé tartozik, mivel ugyanaz a produkciós csapat működteti őket, amely a világhírű EXIT Dance Arénáért is felelős.

A fesztivál 2017-es indulása óta több mint 100 nemzetközi és regionális fellépőt vonultatott fel, köztük olyan szupersztárokat, mint a Wu-Tang Clan, a Cypress Hill, Fatboy Slim, Dmitri Vegas & Like Mike, Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz, Amelie Lens, Sven Vath, a Hurts, Paul van Dyk, az Ofenbach és sokan mások.

Jegyek és további információ: www.seastarfestival.com/hu

ssf4.jpg

https://recorder.blog.hu/2023/04/27/inditsd_a_nyarat_es_a_fesztivalszezont_a_tengerparton_horvatorszag_legmenobb_fesztivaljan_a_sea_star
Indítsd a nyarat és a fesztiválszezont a tengerparton, Horvátország legmenőbb fesztiválján, a Sea Staron!
süti beállítások módosítása