Vakáció feszt zenével 2018 – Nyári fesztiválok Európában (19. rész: Outlook)

2018.08.08. 08:16, rerecorder

outlook.jpg

Augusztus nálunk fesztiválviszonylatban egyértelműen a Szigetet jelöli, de ez nem jelenti azt, hogy ne lenne érdemes másfelé is nézelődni a nyári feszttérképen. Íme, tíz további esemény a környékről, amelyek nem csak említésre méltók, de más-más előnyeiket felvillantva alighanem bárki megtalálhatja a neki tetszőt közülük. Nyári európai fesztiválkörképünk második részében az augusztus-szeptemberi eresztés. Cikksorozatunk már hetedik éve kalauzol a legérdekesebb, többnyire elérhető közelségű fesztiválok között. Szeptember eleje még bőven nyár Horvátországban - irány Pula és az Outlook!

További európai fesztiválajánlatok 2018 nyarára: Orange WarsawBest Kept Secret, INmusic, Tauron Nowa, HalfwayPohodaDourMelt! FestivalSiren, Soundwave, OFF, Ypsigrock, Summer WellMandrea Music Festival, Frequency, MS Dockville, Brave Factory, Dimensions.


# OUTLOOK FESTIVAL

Időpont: szeptember 7-11.

Helyszín: Pula, Horvátország

Jegyár: 660 kuna (kb. 28.000 Ft)

A Dimensions és az Outlook között olyan szoros a kapcsolat, hogy némely előadó valószínűleg haza sem megy a két esemény között, azt az egy hetet nagy nehezen csak eltölti valahogy az ember Isztrián… Ilyen például Open Mike Eagle, akit akár mindkétszer érdemes megnézni. A nyitókoncerten itt Bonobo és Wiley lesz, amit pedig még nem emeltünk ki, itt megtesszük: természetesen a horvát fesztiválok velejárója, a hajóparty itt is kötelező esemény.

Mika László


https://outlookfestival.com/

https://recorder.blog.hu/2018/08/08/vakacio_feszt_zenevel_2018_nyari_fesztivalok_europaban_19_resz_outlook
Vakáció feszt zenével 2018 – Nyári fesztiválok Európában (19. rész: Outlook)
süti beállítások módosítása