Vakáció feszt zenével 2018 – Nyári fesztiválok Európában (16. rész: MS Dockville)

2018.08.02. 08:46, rerecorder

ms_dockville.jpg

Augusztus nálunk fesztiválviszonylatban egyértelműen a Szigetet jelöli, de ez nem jelenti azt, hogy ne lenne érdemes másfelé is nézelődni a nyári feszttérképen. Íme, tíz további esemény a környékről, amelyek nem csak említésre méltók, de más-más előnyeiket felvillantva alighanem bárki megtalálhatja a neki tetszőt közülük. Nyári európai fesztiválkörképünk második részében az augusztus-szeptemberi eresztés. Cikksorozatunk már hetedik éve kalauzol a legérdekesebb, többnyire elérhető közelségű fesztiválok között. Augusztus második felében Hamburgban már elviselhető a hőmérséklet, váltsd meg most a jegyed az ottani, akkori fesztiválra, az MS Dockville-re!

További európai fesztiválajánlatok 2018 nyarára: Orange WarsawBest Kept Secret, INmusic, Tauron Nowa, HalfwayPohodaDourMelt! FestivalSiren, Soundwave, OFF, Ypsigrock, Summer WellMandrea Music Festival, Frequency.

# MS DOCKVILLE

Időpont: augusztus 17-19.

Helyszín: Hamburg, Németország

Jegyár: bérlet 109 € (kb. 35.000 Ft)

Ha augusztusban sem akarsz megdögleni a tűző napon, de azért fesztiváloznál, akkor érdemes minél északibb események után nézni, mondjuk pont a hamburgi MS Dockville jó választás lehet, megfelelő nyári klímájával. A line-upot figyelembe véve főleg a gitáros-szintis indie-rajongóknak kedveznek: lesz alt-J, SevdalizaFirst Aid Kit, Fink, Everything Everything, Superorganism, Hinds, The Soft Moon, plusz még ezen a vonalon egymillió más királyság.

Mika László


https://www.msdockville.de/

https://recorder.blog.hu/2018/08/02/vakacio_feszt_zenevel_2018_nyari_fesztivalok_europaban_16_resz_ms_dockville
Vakáció feszt zenével 2018 – Nyári fesztiválok Európában (16. rész: MS Dockville)
süti beállítások módosítása