Rock around the karácsonyfa - Zenészek karácsonyi fotói

2012.12.25. 19:00, rerecorder

beatles christmas tree.jpg

A karácsony hálás fotótéma, zenészek gyerekkori karácsonyi fényképeinél pedig pillanatnyilag nem is tudunk jobbat elképzelni. Hazai előadóktól kértük témába vágó exkluzív képeket, továbbá összeszedtünk néhány télapós-karácsonyfás fotót a nemzetközi sztárokról is. Idén már csak egyszer van karácsony.

zsofi_kar6_1.jpgNémeth Zsófia (Piresian Beach, Summer Schatzies) nem elég, hogy Karácsony Jánossal közösen vásárolt lemezeket nemrégiben, de a gyerekkori karácsonyi fotótémát is kimaxolta. Halász Judit-vinyl, karácsonyfa, cukiságbomba.


xmas árpi.jpgSzarvas Árpád (EZ Basic, Models Can't Fuck, Evil Men Have No Songs) sorsa ezen a nyolcvanas évek közepi karácsonyon pecsélődött meg az első komoly karácsonyi ajándékkal. So You Wanna Be A Rock'n'Roll Star?


BadlyFilmedBoy.jpg
Hó Marci (Hó Márton és a Jégkorszak, Hó Márton és a Jetik) szívecskés karácsonyi mézeskalácsban. Kell ehhez bármit is hozzáfűzni?

Czutor_PappSz_peca_jacuzzi_20081218405.jpgCzutor Zoltán (Nyers) és Papp Szabolcs (Supernem) 2008 karácsonyán félmeztelenül pecázik a jacuzziból. Rock'n'roll, csak ennyit mondunk.


biborka_tavaly_karacsonyi.jpgHol van már az idei hó? Amíg várunk rá, nézegessük a Magashegyi Underground énekesnőjét, Bocskor Bíborkát ezen a tavaly karácsonykor készült szívmelengetően téli fotón.


elvis_christmas_tree-x600.jpgElvis Presley és a feldíszített fa. Nem kevés ilyen fotó készült valamilyen különös okból kifolyólag.


NE, KINEK VOLT ELVIS AZ ELSŐ KONCERTÉLMÉNYE? FENYŐ MIKLÓSÉ, ÚGY ÁM!

109417-katy_perry_christmas_tree_617_409.jpgKaty Perry és a feldíszített...Karácsony és a feldíszített Katy Perry.


christmas-time-with-mikeypooh-michael-jackson-the-child-17530781-580-358.jpgMichael Jackson Mikulás-találkozón, kisgyerekként, a szakáll még ebben a szerepben sem jellemezte.


Dave Navarro - Red Hot Chili Peppers.jpgA Jane's Addiction és egy rövid ideig a Red Hot Chili Peppers gitárosa, Dave Navarro szintén küldött nekünk gyerekkori karácsonyi fotót. Na jó, nem, ezt találtuk.


kurt cobain.jpgRocksztárok és gyerekük, Vol. 1: Kurt Cobain és Courtney Love a Santának öltöztetett Frances Bean Cobainnel.

1317653471_gwen-stefani-christmas.jpgPopsztárok és gyerekeik, Vol. 2: Gwen Stefani és Gavin Rossdale egy igazi Santával, valamint a szituációt élvező fiúgyermekükkel és a szituációt nem túlzottan kedvelő lánygyermekükkel.

sufjan_xmas_dennyrenshaw2.jpgSufjan Stevens, a karácsonyi dalok és kiadványok világbajnoka (az ideiről itt írtunk) a tipikus ünnepi családi fotókat karakírozza valós, vagy képzeletbeli családjával.


flaminglipsornament.jpgWayne Coyne a Flaming Lips-ből a karácsonyt se hagyta ki, hogyan is hagyta volna? Piacra dobott egy speciális Flaming Lips-embrió karácsonyfa-díszt.


mariah_christmas_tree_2.jpgÉnekesnők a fa körül - egy klasszikus fotó Mariah Carey-vel, avagy a karimás marikari a formás karifánál pózol.

little boots.jpgÉnekesnők a fa körül - és egy egészen friss, néhány órája posztolt kép Little Boots-tól, aki egy bögre teával (forralt bor? puncs?) pózol.

MÉG TÖBB MÓKÁS KÉP TÉLAPÓSAPKÁS ZENÉSZEKRŐL  - ITT.


kate bush .gifVégezetül egy kis mozgókép Kate Bush-sal, aki az 1979-es Christmas Special című műsorban szerepel (és énekelt mások mellett Peter Gabriellel).

összeállította: Dömötör Endre (köszönet a zenészektől kapott exkluzív fotókért!)

https://recorder.blog.hu/2012/12/25/rock_around_the_karacsonyfa_zeneszek_karacsonyi_fotoi
Rock around the karácsonyfa - Zenészek karácsonyi fotói
süti beállítások módosítása