18+ Két dudás - Modell-zenész párok

2012.10.25. 22:00, rerecorder

Lucy-Ferry-005.jpg

Ha a divat és zene a fókusztéma, akkor a modellekkel kavaró zenészek párosai kihagyhatatlanok a sorból. A törékeny modellek és kemény zenészek kusza szerelmi hálója folyamatos beszédtémát szolgáltat a bulvársajtónak már a hatvanas évek végétől kezdve. Van itt minden, mi szem-szájnak ingere: tiszavirág-életű viharos szerelmek (Usher, aki három hónap után megunta Naomi Campbell hisztijeit), békés házasságok (az immáron tíz éve örök hűséget esküdő Iman és David Bowie), váló-party (Karen Elson és Jack White különös bulija), vagy éppen tökéletes géneket öröklő utódok (a nyitóképen látható Lucy Ferry és Bryan Ferry négy közös gyermekkel büszkélkedhet). Áttekintjük, miként fonódtak össze a modellvilág nőstényei a rock alfahímjeivel - a cikk végén korhatáros képgalériával.

Lezárt

Karen Elson & Jack White

A vörös hajú angol Karen és Jack szerelmi története a Blue Orchid klipforgatásán kezdődött. 2005 júniusában fogadtak örök hűséget, az esküvőn pedig a szintén ex-feleség Meg White volt az egyik koszorúslány. Két közös gyermek és együtt töltött 6 év után azonban útjaik különváltak, amit egy igen furcsa „váló-party"-val, a közeli barátok és rokonok társaságában ünnepeltek meg.

jack-karen.jpg
JACK WHITE KLIPJE TELE NŐSTÉNYDÉMONOKKAL JÖHET?

Adriana Lima & Lenny Kravitz

A vallásossága miatt ártatlanságát állítólag 27 éves koráig őrző brazil fehérneműmodell és Kravitz kapcsolatának körülményei máig tisztázatlanok. Bár többen tudni vélték, hogy az énekes el is jegyezte Adrianát, a lány egy interjúban azt nyilatkozta, sosem volt köztük több a barátságnál. Mindenesetre Lima kisasszony szerepet kapott Kravitz egyik videójában is, ami ironikusan a Yesterday Is Gone című dalhoz készült.

lenny_kravitz_and_adriana_lima.jpg

TUDTAD, MELYIK OLIMPIKONUNK KEDVENCE LENNY KRAVITZ?

Rachel Hunter & Rod Stewart

A már korábban is zenészek ágyában forgolódó Rachel Hunter mindössze 21 éves volt, mikor hozzáment a 24 évvel idősebb Rodhoz. Nászuk 9 évig tartott, ám a botrányoktól sem mentes válási procedúra egészen 2006-ig elhúzódott. Két gyereket nemzettek.

rodstewart rachel hunter.jpg
MI ROD STEWART MÁSIK SZENVEDÉLYE - CSAK NEM A FOCI?

Stephanie Seymour & Axl Rose

Igazi tündérmesének indult: Axl Rose először a Playboy címlapján pillantotta meg a lányt, és azonnal látni akarta. Stephanie szerepelt a November Rain és a Don't Cry videójában is, és mindeközben szenvedélyes kapcsolatba kezdett az énekessel. A románc két évig tartott, pereskedéssel és depresszióval ért véget. Axl Rose még sokáig merített ihletet ebből a kapcsolatból, így például egyértelműen Stephanie-hoz intézte szavait a This I Love (Message To You) című dalban is.

axl_rose_picnic.jpg
TUDTAD, HOGY A SZÓBAN FORGÓ BALLADÁKTÓL FALRA MÁSZOTT A GUNS TÖBBI TAGJA?

Folyamatban

Patti Hansen & Keith Richards

A 80-as évek elejéig ígéretes modellkarriert befutó, majd színészkedésbe kezdő Patti – aki az 1999. évi millenniumi amerikai Vogue címlapján is szerepelt – és a Rolling Stones gitárosa 1983-ban keltek egybe. Házasságukból két lány született.

keith.jpg
KEITH RICHARDS MÓKÁSAN FEST AZ ÚJ STONES-FOTÓKON.

Iman & David Bowie

A szomáliai szupermodell, Iman két sikertelen házasság után, 1992-ben horgonyzott le David Bowie mellett. Egy közös lányuk született, de Iman hivatalosan is mostohaanyja Bowie előző házasságából született fiának, Duncan Jones filmrendezőnek (Hold, Forráskód).

David---Iman-david-bowie-473389_500_518.jpg
BOWIE MAGA VOLT A DIVAT ÖLTÖNYBEN IS.

Frankie Rayder & Flea

A New York Times és a GQ magazin által is a világ legszexisebb nőjének megválasztott Frankie hat különböző ország Vogue címlapján szerepelt. A Red Hot Chili Peppers basszusgitárosa 2005-ben jegyezte el, és még ugyanebben az évben megszületett közös gyermekük.

barone2-26-7.jpg
FLEA SZÓLÓANYAGA EGYÁLTALÁN NEM RHCP-S!

Háromszög

Pete Doherty & Kate Moss & Jamie Hince

Nem lehet mondani, hogy Kate Moss-nak nincs ízlése: a néhány hónapig Johnny Deppel is jegyben járt szupermodell saját 31. születésnapi buliján ismerkedett meg az egykori Libertines-tag Pete Dohertyvel, és ez meg is adta az alaphangot. Két évig féktelen bulijaiktól és mértéktelen drogfogyasztásuktól volt hangos a sajtó. A szakítás állítólag olyannyira megviselte, hogy emiatt nem jelent meg John Galliano divatbemutatóján sem. De viszonylag hamar helyreállt a rend, hiszen még ugyanabban az évben a Kills együttesből ismert Jamie Hince-szel kezdett randizni, aki 2011-ben feleségül is vette. Úgy tűnik, Galliano sem rágott be annyira: ő tervezte Mrs. Hince esküvői ruháját.

mossdoherty.jpgJamie-Hince4342B.jpg

KATE MOSS SOK KLIPBEN DOMBORÍTOTT, ITT ÖSSZEGYŰJTÖTTÜK!

Tatjana Patitz & Seal & Heidi Klum

Anna Wintour egyik kedvenc modelljeként számon tartott Tatjana a 90-es évek közepén élt hosszabb ideig kapcsolatban Seallel, aki végül 2005-ben egy másik szupermodellt, Heidi Klumot vezette oltár elé. Miután hivatalosan is nevére vette Heidi előző férjétől, Flavio Briatore-tól született kisfiát, és további három gyermeket vállaltak, idén januárban bejelentették különválásukat.

seal és.jpgheidi-seal-.jpg

SEAL ÉRDEKESEN VISELKEDETT VÁLÁSA UTÁN.


Biczó Andrea

 

És hogy pontosabban értsük, mit esznek egymásban a sztárok, íme néhány hús-vér (illetve csont-bőr) fotó is:

Karen Elson

naked_karenelson_650.jpg

 

naked_karenelson_2_650.jpg

Adriana Lima

naked_adrianalima_650.jpg

Lenny Kravitz

naked_lennykravitz_650.jpg

Stephanie Seymour

naked_stephanieseymour_650.jpg

Frankie Rayder

naked_frankierayder_650.jpg

Flea

naked_flea_650.jpg

Kate Moss

naked_katemoss_650.jpg

Heidi Klum

naked_heidiklum_650.jpg

https://recorder.blog.hu/2012/10/25/ket_dudas_modell-zenesz_parok
18+ Két dudás - Modell-zenész párok
süti beállítások módosítása