Moziturnéra indul a magyar rock and roll szupergroup

2022.09.14. 10:03, srecorder

wakeup1230.jpg

Rendhagyó koncertsorozatra készül a 30Y, a Supernem, a Frenk és Rühös Foxi tagjait soraiban tudó Wake Up 1230, akik ősszel-télen országszerte kis mozikban fognak fellépni.

Az ország legismertebb rock and roll arcai közül négyet is felvonultató szupergroup (Baksa-Soós Attila – ének, Frenk – gitár, Papp Szabi – basszusgitár, Beck Zaza – dob) különleges vizuális élménnyel készül a koncertekre, amit a Kultik mozik kimagasló minőségű hang- és mozi-vetítéstechnikája egészít ki. Közönségtalálkozó, a tavaly októberben megjelent Wild Colors című bakelit nagylemez dedikálása és további programok teszik teljessé a mozis koncertélményt. „A zenekarból mindannyian imádunk moziba járni. Számos dalunk vesz fontos társadalmi kérdéseket górcső alá, ezért különleges lehetőség, hogy a zenénket mozivásznon illusztrálhatjuk” – mondta Baksa-Soós Attila.

BAKSA-SOÓS ATTILA KEDVENC 2021-ES ZENÉI.

A mozis koncertekről a Rockstar Photographers csapata egy egészestés dokumentumfilmet is forgat, az ötlettől a megvalósulásig, sok-sok backstage felvétellel, interjúval. A koncertek előtt, a zenekar kifejezett kérésére, számukra lényegi témákat fognak rövidfilmekkel bemutatni a társadalmi felelősségvállalás jegyében. A turné az alábbi mozikat érinti, jegyek a Kultik honlapján kaphatók.

Budapest Kultik Terasz Corvin Plaza – szeptember 30.
Dunaújváros Kultik Dózsa Mozicentrum – október 27.
Pécs Kultik Uránia Mozi – november 24.
Sopron Kultik Elit Mozi – december 3.
Budapest Kultik Csepel Mozi – 2023. január 27.

wake_up_1230_koncert_a_moziban_plakat_300dpi.jpg

https://recorder.blog.hu/2022/09/14/moziturnera_indul_a_magyar_rock_and_roll_szupergroup
Moziturnéra indul a magyar rock and roll szupergroup
süti beállítások módosítása