Meghalt Prince

2016.04.21. 19:26, rerecorder

prince_34e8bf1a.jpg

Életének 57. évében, ma, 2016. április 21-én váratlanul elhunyt Prince, a poptörténet egyik legnagyobb alakja.

Prince-t ma reggel találták holtan Minneapolis külvárosában, Chanessenben található Paisley Park nevű birodalmában, amelynek része volt legendás stúdiója is. A popsztár múlt héten egy atlantai koncert után influenzával került kórházba, a hír furcsasága viszont az volt, hogy a koncertről Prince-szel hazafelé tartó repülő sürgősségi leszállás miatt megszakította útját, hogy az énekes-zenészt azonnal kórházba szállítsák. Az eset után megnyugtató közleményt adott ki az előadó állapotáról menedzsmentje, bár aztán két koncertet elhalasztottak. Ma reggel a TMZ jelentette, hogy Prince birodalmánál haláleset miatt vizsgálódik a rendőrség, majd hamarosan több forrás is megerősítette, hogy az elhunyt maga a popsztár. A halál oka egyelőre ismeretlen, cikkünket frissítjük.

FRISSÍTÉS 04.21. 22:00: Prince-t az épület liftjében találták holtan, a kiérkező mentők megpróbálták újraéleszteni, sikertelenül. A halál beálltát helyi idő szerint délelőtt 10:07 perckor állapították meg, az oka továbbra is ismeretlen.

FRISSÍTÉS 04.22. 10:00: A mai nap folyamán végzik el a boncolást, ami jó eséllyel választ ad a halál okára, ám az kérdéses, hogy ez mikor lesz nyilvános. Közben pedig pletykák keringenek arról, hogy a múlt heti sürgősségi leszállás és kórházba rohanás oka drogtúladagolás volt.


PRINCE KÉSZÍTETTE A POPTÖRTÉNET EGYIK LEGBRILIÁNSABB ALBUMSOROZATÁT - ITT ÍRTUNK RÉSZLETESEN 1978-1988 KÖZÖTTI KIADVÁNYAIRÓL.

Purple Rain

Címkék: gyász prince
https://recorder.blog.hu/2016/04/21/meghalt_prince
Meghalt Prince
süti beállítások módosítása