Hivatalos fizikai kiadványt kaptunk az új Daft Punk albumhoz

2013.05.10. 17:59, rerecorder

IMG_6537 dp ny.jpgIMG_6537 dp ny.jpg

A Recorder szerkesztőségébe érkező, a Columbia lemezcég hatalmas logójával ékesített A/4-es kartonborítékban a május 17-én megjelenő negyedik Daft Punk-stúdiólemez, a Random Access Memories kiadványa lapul, amit ugyan lejátszani nem lehet, de eljátszani vele igen.

A szédületes hype-pal felvezetett, tanítanivaló promokampánnyal a csillagos égig fokozott várakozást gerjesztő új Daft Punk-albumnak máris jóval hosszabb a Wikipedia-szócikke, mint a legtöbb klasszikus albumnak és még alig néhányan hallották! A Get Lucky című első kislemez és klipdal (és a hozzátartozó remix- és feldolgozás-őrület) persze már úgy-ahogy elégséges ízelítő, de a maszkos-sisakos duó és marketing-gépezete még biztosan tudja hova fokozni az izgalmakat. A szerkesztőségünkbe érkező borítékban természetesen nem a lemez 10"-es változata lapult, hanem egy összehajtogatható DP-maszk, persze a legfrissebb szériából - instrukciókkal. Hát, összehajtogattuk, megmutatjuk milyen.


FRENCH TOUCH. PARDON?

a 2013-as Daft Punk-maszk, partira kész:

IMG_6538 dp szét.jpg
IMG_6545 dp kész.jpg


MASZKOS ZENEKAROK? VAN JÓPÁR! ITT ÖSSZESZEDTÜK A LEGJELENTŐSEBBEKET.


a héten egy bolgár rajongó készített kronológikus összeállítást a duó maszkjainak évek alatti alakulásáról, illetve a nagyon ritkásan előkerülő maszk nélküli fotóiból (melyekből itt csodálható 15), ez pedig így néz ki: daft-sans.jpg

Címkék: daft punk maszk
https://recorder.blog.hu/2013/05/10/hivatalos_fizikai_kiadvanyt_kaptunk_az_uj_daft_punk_albumhoz
Hivatalos fizikai kiadványt kaptunk az új Daft Punk albumhoz
süti beállítások módosítása