Tizenhárom szám lesz az új Daft Punk-albumon

2013.03.18. 17:39, Frontrecorder

daft-punk.jpg

A jelek szerint 13 új szerzeményt regisztrált a lemezfelvételek szerzői jogait kezelő brit Phonographic Performance Limited adatbázisába a Daft Punk. A cím nélküli, mindössze sorszámmal ellátott számok között van 8 és 9 perces is, az össz játékidő pedig 74 perc - ha mindez nem kamu vagy gondosan kitervelt pr-trükk, akkor egy újabb értékes morzsával nőtt a francia duó közelgő új albumáról rendelkezésünkre álló infómennyiség.

Amit biztosan tudunk Thomas Bangalter és Guy-Manuel de Homem-Christo készülő negyedik sorlemezéről, hogy a Sony alá tartozó Columbia kiadónál jelenik meg. Azt is készpénznek vehetjük, hogy az egyik legnagyobb hatású diszkózenekar, a Chic egykori vezére, Nile Rodgers együtt dolgozott a robotsisakos producerpárossal, és a nemrég kiszivárogtatott 15 másodperces dalrészlet - eddig az egyetlen hallható bizonyítéka az új lemeznek - is egészen olyan, mint egy Chic-dal. A diszkózene egy másik óriása, Giorgio Moroder úgyszintén megerősítette, hogy valamit alkotott a stúdióban a franciákkal.

A 15 MÁSODPERCES DAFT PUNK-BEHARANGOZÓBÓL EGY MAGYAR PRODUCER TELJES SZÁMOT KEREKÍTETT.

A további közreműködők között rebesgetik Chilly Gonzales és Panda Bear nevét is, a szakma pedig nagyjából egyöntetűen egy élő hangszeres diszkólemezt vizionál - de ez már a spekulációk és vágyálmok terepe. Reméljük, hogy a 13 számról szóló hírt valóban tényként kezelhetjük, mindenesetre mi szeretnénk hinni a szemünknek:

daftpunksonytracks.jpg

Címkék: daft punk
https://recorder.blog.hu/2013/03/18/tizenharom_szam_lesz_az_uj_daft_punk-albumon
Tizenhárom szám lesz az új Daft Punk-albumon
süti beállítások módosítása