Szex, szerelem, féltékenység - szemléletesen kemény The Weeknd friss klipje (18+)

2013.09.22. 22:25, rerecorder

weeknd_1.jpg

A rejtőzködő The Weeknd (Abel Tesfaye) már rég a múlté, Kiss Land című, egy hete megjelent negyedik lemezanyaga (ha úgy tetszik, a három mixtape utáni első stúdióalbuma) számos klippel került felvezetésre, melyekben az énekes-producer rendszeresen szerepeltette arcát, de mellette sok sötét képet és sok meztelenséget is. Legújabb videója ugyanez az iskola, azonban most minden téren messzebbre ment.

Már a három mixtape-et egybevonó Trilogy három új dalából az egyikhez, a Twenty Eight-hez meztelenül rúdtáncoló nőket nézegetett az énekes (és egy szellemlány figyelte lépéseit), majd nagy szomorú ábrázattal sétált bele magányosan az éjszakai nagyvárosba, aztán a Kiss Land első klipje a címadó dalhoz készült, biztonsági kamerák zajos képminőségében, sötétben mutatta Tesfaye-t, amint egymást kielégítő nők előtt énekel szomorú fejjel. Aztán a Portisheadet koppintó Belong To The World következett, melynek videójában Tesfaye egy éjszakai nagyvárosban halad szembe magányosan a menetelő tömeggel, de aztán csak besodródik és beáll (ül) ő is a sorba. A Drake-kel közös Live For ismét éjszaka, sötét, baljóslatú helyen játszódik, akárcsak természetesen a vadonatúj Pretty is.

Mit látunk? Az énekes leszáll egy repülővel és megérkezik magányosan (hogyan máshogy?) egy éjszakai (milyen más?) nagyvárosba (mégis hova máshova?). Miközben nagyon szomorúan néz maga elé (ahogy az szokása), a dalban arról énekel, hogy már egy éve úton van és nem látta szerelmét, aki "egy másik férfival baszott", aztán látjuk Tesfaye-t kínait enni (állandóan visszatérő a távol-keleti motívum is klipjeiben), minden bizonnyal a szóban forgó távol-keleti csajra gondolni (aki explicite zuhanyzik), és aki aztán szépbe öltözik, Tesfaye pedig visszaszáll a kocsiba és újra útnak ered. A következő jelenetben már szeretkezés közben látjuk a lányt, a kérdés csak, az hogy kivel és mi van még hátra klipből?


a Pretty sokszor csinosnak tűnő klipje, mely végül mégsem érdemli ki ezt a jelzőt:

https://recorder.blog.hu/2013/09/22/szex_szerelem_feltekenyseg_szemleletesen_kemeny_the_weeknd_friss_klipje
Szex, szerelem, féltékenység - szemléletesen kemény The Weeknd friss klipje (18+)
süti beállítások módosítása