A sikeres zenetanításért - ingyenes kurzus könnyűzenét oktatóknak Szegeden!

2024.10.07. 18:00, trecorder

aki_ert_hozza_szeged_header_650.jpg

(X) Debrecen, Tata, Pécs és Békéscsaba után Szegeden rendezi meg a Hangőr Egyesület az „Aki ért hozzá, az jól tanítja” című, könnyűzenét oktató tanároknak szóló pedagógiai-módszertani kurzusát Szegeden 2024. október 15-én.

A Hangőr Egyesület Poptanítás munkacsoportja 2023 végén indította el négy modulból álló ingyenes képzését könnyűzenét oktató tanároknak. A módszertani, fejlődéslélektani, pszichológiai és tanári kommunikációs foglalkozásokból álló egész napos képzést elsősorban olyan könnyűzenét oktató zenetanároknak szánta az egyesület, akik vagy nem rendelkeznek pedagógiai végzettséggel, vagy diplomájukat régebben szerezték, ezért szükségét érzik, hogy ezirányú tudásukat felfrissítsék.

Az újabb képzési nap megrendezését a korábbi helyszínek tapasztalatai motiválják. Egyrészt kevesen engedhetik meg maguknak, hogy hétköznap, távoli helyszínen vegyenek részt továbbképzésen, azaz hatékonyabb helybe vinni a programot. Másrészt nemcsak a megszerezhető ismeretek miatt fontosak ezek az alkalmak, de ez egyazon településen, ugyanazzal foglalkozók találkozási lehetősége miatt is.

Szegeden is foglalkozást vezet Dr. Klem Dénes, az egri Eszterházy Károly Katolikus Egyetem Zenei Intézetének adjunktusa, Irinyi Tünde pszichológus, Benkő Zsolt zenész, zenetanár, és újként csatlakozik az előadókhoz Veréb Lilla szociálpedagógus, a Károli Gáspár Református Egyetem Pedagógiai Karának tanársegédje, aki „Beszéljük meg” címmel a tanár-diák kapcsolatban a hatékony és hiteles pedagógiai kommunikáció szerepéről beszél majd.

Az „Aki ért hozzá, az jól tanítja” kurzuson való részvétel Szegeden is ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrálni 2024. október 13-ig lehet a poptanito@gmail.com címen.

A program Facebook-eseménye.

aki_ert_hozza_szeged.jpg

https://recorder.blog.hu/2024/10/07/a_sikeres_zenetanitasert_ingyenes_kurzus_konnyuzenet_oktatoknak_szegeden
A sikeres zenetanításért - ingyenes kurzus könnyűzenét oktatóknak Szegeden!
süti beállítások módosítása