Billie Eilish nem örül neki, hogy egy német magazin lemeztelenítette

2019.09.01. 10:59, Gaines

billie_nylon_boritokep.jpg

Nagyon nem.

Billie Eilish, aki nemrég trónfosztotta Lil Nas X-et az amerikai slágerlistán – hogy aztán egy hétre rá Shawn Mendes és Camila Cabello duettje maga mögé utasítsa a Bad Guy-t – a héten erőteljes nemtetszését fejezte ki amiatt, ahogyan a német Nylon Germany magazin aktuális számának borítóján ábrázolják. A 17 éves sztár a „digitális őstehetségek” témáját körbejáró szám címlapfotóján kopasz, meztelen, digitálisan retusált robotféleségként szerepel.

billie_nylon_comment.png

Mi a fasz ez a szarság?” – ütötte fel dühös kommentjét Eilish a Nylon eredeti Instagram-bejegyzése alatt, amit azóta töröltek. – „Először is, engem nem keresett meg a magazin ezzel az anyaggal kapcsolatban. Sem én, sem a csapatom nem tudtunk a létezéséről. Másodszor, ez még csak nem is valódi kép rólam, semmilyen beleszólásom nem volt a kreatív munkafolyamatba. Harmadszor: ez most komoly, hogy ruha nélkül ábrázoltok?? egy kamufotón?? miközben 17 éves vagyok? és még címlapra is teszitek??? tök mindegy, hogy valamiféle robotverziót akartatok-e faragni belőlem, semmiféle módon nem járultam hozzá. Negyedszer: ÉÉÉÉSS MÉG A HAJAMAT IS ELTÜNTETITEK, BASZKI? Búú, szégyelljétek magatokat.” A kommentet egy középső ujjas emojival zárta.

A VILÁG SZAR, HÍRESNEK LENNI MEG SZÍVÁS - MONDTA MÁR KORÁBBAN IS BILLIE EILISH

A Nylon Germany válaszképpen azt írta, semmi szín alatt nem állt szándékukban az átfazonírozással „összezavarni vagy megsérteni” Billie Eilisht, mindössze tisztelegni próbáltak előtte a digitális kor rendkívül tehetséges művészeit reflektorfénybe emelő címlapsorozat részeként. „Ezzel a 3D-s technikával készült avatárral szerettük volna elismerni az eredményeit, amelyekkel pozitív hatást gyakorolt több millió emberre – köztünk ránk is.” A magazin amerikai kiadása elhatárolódott a német lap döntésétől, és sajnálatát fejezte ki az énekes és rajongói felé. „Szeretjük Billie-t, és mindazt, amit képvisel. Fontos üzenetet közvetít a fiatal nők számára, nekünk pedig feltett szándékunk továbbra is illő módon tolmácsolni.”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

We love Billie and everything she stands for. Her message to young women is important and we vow to continue to help spread it appropriately.

Nylon Magazine (@nylonmag) által megosztott bejegyzés,

Címkék: nylon billie eilish
https://recorder.blog.hu/2019/09/01/billie_eilish_nem_orul_neki_hogy_egy_nemet_magazin_lemeztelenitette
Billie Eilish nem örül neki, hogy egy német magazin lemeztelenítette
süti beállítások módosítása