Mick Jagger szívműtétje miatt szünetel a Rolling Stones-turné

2019.04.02. 15:06, Gaines

jagger_3.jpg

A Rolling Stones 75 éves frontemberét a héten műtik meg, szívbillentyűcserére van szüksége, írta meg a Reuters.

A zenekar még a hétvégén jelentette be, hogy kénytelenek elhalasztani a turnéjuk eredeti tervek szerint április 20-án induló észak-amerikai szakaszának tizenhét állomását Mick Jagger egészségügyi problémái miatt. „Le vagyok sújtva, hogy el kell halasztani a turnét, de minden erőmmel azon leszek, hogy ismét színpadra léphessek, amilyen hamar csak lehet” – írta az énekes a Twitteren.

Akkor még nem lehetett tudni, mi indokolja az orvosi kezelést, a Drudge Report nevű portál névtelen forrásokra hivatkozva szerzett először tudomást a konkrét okokról, amit aztán a Rolling Stone megerősített. Jagger szívbillentyűcserére szorul, míg a Page Six információi szerint stentet (egy speciális, kisméretű, koszorúér-tágításra szolgáló fémhálót) fognak beültetni neki. Jagger várhatóan teljesen fel fog épülni.

EGY MAGYAR PINCÉR ESETE A ROLLING STONESSZAL

A Stones koncertszervezője a Billboardnak elmondta, első most az egészség, és talán már az elkövetkező hetekben bejelentik az új dátumokat, és a zenekarhoz közeli források szerint akár már júliusban folytathatják a megszakadt No Filter világkörüli stadionturnét. A zenekarból Keith Richards és Ronnie Wood is nyilatkozott a rajongóknak, és támogatásáról biztosította a frontembert. „Nagy csalódás ez mindannyiunknak [az időpontok lemondása], de ennek most a végére kell járni, és hamarosan találkozunk. Mick, mindig számíthatsz ránk!” – tweetelte Richards. „Hiányzni fogtok néhány hétig, de alig várjuk, hogy rövidesen viszontlássuk egymást. Hajrá, Mick!” – fogalmazott Wood, és megköszönte a támogató üzeneteket.

KEITH RICHARDS TAVALY SZÓRAKOZTATÓ INTERJÚKAT ADOTT

Az észak-amerikai turné Miamiban vette volna kezdetét, és a kanadai Oro-Medontéban zárult volna.

https://recorder.blog.hu/2019/04/02/mick_jagger_szivmutetje_miatt_szunetel_a_rolling_stones-turne
Mick Jagger szívműtétje miatt szünetel a Rolling Stones-turné
süti beállítások módosítása