Ariana Grande visszamondta a Grammy-fellépését, mert összebalhézott a szervezőkkel

2019.02.06. 17:25, Gaines

ariana-grande2.jpg

Délelőtt írtuk meg röviden, hogy ki mindenki fog fellépni a hétvégén esedékes Grammy-díjátadón, és máris lábjegyzetelnünk kell egy újabb cikkben. Ma pattant ki ugyanis a hír, hogy Ariana Grande, aki az eredeti tervek szerint előadott volna egy számot, mégsem vesz részt a gálán. Egyáltalán.

A Variety beszámolója szerint a visszalépés oka a sztár és a díjátadó producerei közt kialakult nézetkülönbségben keresendő, egész pontosan abban, hogy nem tudtak megegyezni, melyik dalt adhatja elő az énekesnő. Grande az új kislemezdalát, a 7 Ringset szerette volna előadni, a producerek mást akartak választani. Végül sikerült kompromisszumot kötniük, miszerint Grande egy medley részeként adhatta volna elő a neki tetsző számot; a tárgyalás ott siklott ki, hogy a producerek ragaszkodtak a medley második számának kiválasztásához, mire Grande bedobta a törülközőt, és el se megy a Grammyre, ahol két kategóriában jelölték díjra (legjobb szóló popénekes, legjobb popalbum). A cikk megjegyzi, más fellépőt nem egzecíroztattak így.

NA JÓ, DE KIKET JELÖLTEK IDÉN GRAMMYRE? MÁR MONDJUK IS. 


A fiaskó már csak azért is érdekes, mert pénteken jelenik meg az énekesnő thank you, next című új albuma, amit így nem tud promózni a gálán – bár tekintve, hogy Grande így is napjaink egyik legnépszerűbb popsztárja, a Grammy többet profitálhatott volna a jelenlétéből, mint fordítva. Hasonló esetre emlékezhetünk még tavalyról, amikor Lorde-nak nem engedték, hogy a saját jelölt albumáról (Melodrama) adjon elő egy számot, és csak egy Tom Petty emlékére összeállított produkcióban adtak volna neki szerepet, amit viszont nem vállalt el. Vigaszdíjként annak örülhetünk, hogy St. Vincent és Dua Lipa közösen fog fellépni a gálán, Lady Gaga pedig Mark Ronsonnal lép majd színpadra – ha vasárnapig nem jön közbe semmi.

GRANDE TINIFILMES VIDEÓJA AKKORA REKORDOT DÖNTÖTT, HOGY CSAK NA


Ezt a dalt nem fogjuk tehát hallani a Grammy-díjátadón:

 

 

 

 

 

 

Címkék: grammy ariana grande
https://recorder.blog.hu/2019/02/06/ariana_grande_visszamondta_a_grammy-fellepeset_mert_osszebalhezott_a_szervezokkel
Ariana Grande visszamondta a Grammy-fellépését, mert összebalhézott a szervezőkkel
süti beállítások módosítása