Ariana Grande új klipje akkora rekordot döntött a YouTube-on, hogy csak na

2018.12.03. 12:32, Gaines

grande_thank_1.jpg

A bajos csaj videóját többen nézték meg, mint bárkit valaha egy nap alatt.

Ariana Grande nagyot tarolt thank u, next című szakítós számával, amiről itt írtunk röviden; várható volt, hogy a netes mémeket és disszertációkat egyaránt inspiráló dalhoz előbb-utóbb klip is készül, a közösségi médiás felületeken posztolt kedvcsináló fotók alapján pedig azt is sejteni lehetett, hogy a videó a 2000-es évek tinifilmjei és romkomjai előtt fog tisztelegni. Igen, elérkeztünk a nosztalgiában az ezredfordulóhoz, Grande számára már nem A csaj nem jár egyedül vagy a Spinédzserek a hivatkozási alap, hanem a Bajos csajok, a Doktor Szöszi, a Hirtelen 30 és a Hajrá csajok!

Az énekesnő állandó partnere, Hannah Lux Davis által rendezett klip rögtön sztárcameókkal indít, a pletykálkodó gimisek között Troye Sivan mellett az eredeti Bajos csajok szereplői, Aaron Samuels és Bethany alapozzák meg a főhős legendás hírnevét, aki ezúttal a Barbie-k vezetője, Regina George szerepében maga Ariana Grande, természetesen. A refrén megidézi az emlékezetes, Télapó-ruhás karácsonyi fellépést (Amy Poehler helyett Kris Jenner videózik), aztán visszaköszön a Hajrá csajok! fogmosós jelenete – Grande nyolc évvel ezelőtti Nickelodeonos sorozata, a V, mint Viktória egyik férfi főszereplője, Matt Bennett közreműködésével –, a Hirtelen 30 makettje, és a Doktor Szöszi kiskutyás bevonulása.

ISTEN NŐNEMŰ, ÉS CSODÁS AZ ÁGYBAN - EZT IS GRANDE ÁLLÍTJA


Hogy a szám sikere, a gondosan felépített reklámkampány, vagy a közel húsz éves, női főszereplős vígjátékok emléke mozgósította-e a nagyérdeműt, az jó kérdés, de a december 1-jén debütált klipet 24 óra alatt több mint 50 millióan nézték meg, és jelenleg 87 milliónál jár a kattintások száma. A popsztár ezzel lekörözte az eddigi rekordtartó koreai fiúbandát, a BTS Idol című számának augusztusban debütált videoklipje kerek három hónapig ülhetett a trónon 46 milliós nézettségével. „Új rekordot döntöttünk. Ez őrület. Szeretlek titeket. Köszi” – írta az énekesnő a Twitteren. Ami pedig a videóra érkezett reakciókat illeti, Grande vélhetőleg annak még jobban örülhetett, hogy Mark Ruffalónak is bejött a klip, aki egyrészt ugye maga Hulk, másrészt – és jelen esetben ez a fontosabb – Jennifer Garner partnere volt a Hirtelen 30-ban.

https://recorder.blog.hu/2018/12/03/ariana_grande_uj_klipje_akkora_rekordot_dontott_a_youtube-on_hogy_csak_na
Ariana Grande új klipje akkora rekordot döntött a YouTube-on, hogy csak na
süti beállítások módosítása