18+ Clarence Clarity: az emberi test morbid ünnepe

2015.04.23. 12:46, subrecorder

clarence.jpg

A londoni Clarence Clarity videói tipikusan az internet "hogyan kerültem ide?" szegleteibe valók, nincs ez másként a most bemutatott Buck-Toothed Particle Smashers klipjével sem, sőt, talán az emberi test kevésbé gusztusos részeit mutogató kisfilm még a korábbiaknál is betegebb.

Nem csoda, hogy a londoni producer/énekes/előadó Clarence Clarity az egyik leghíresebb internetet bejáró képtől vette a nevét. A Sudden Clarity Clarence nevű mém lényege, hogy egy tánctéren álló egyetemista korú fiatal srác a buli közepén jön rá valamilyen univerzális igazságra, amitől helyben megváltozik az élete. Clarence Clarity minden bizonnyal valami efféle érzést akar közvetíteni maximalista, túlhúzott, pátoszos pop-R&B zenéjével, amelyhez hasonlót keveset találni 2015-ben. A saját magát omnipotensnek leíró előadó ehhez mérten a zenei világ megváltójának is gondolja magát és annyiban igaza is van, hogy nála jobban kevesen képesek ilyen jól megfogni az egyre rövidebb koncentrációs idővel rendelkező fiatalokat. Zenéje nélkülöz mindenféle építkezést és csendesebb átkötést, hiszen kinek van ma már ideje ilyenekre?! Bemutatkozó lemezén ellenben egymást érik az epikus kiteljesedések, és címével ellentétben (NO NOW) mindig csak a most, a most, a MOST a lényeg és ennek művészi szintű művelésétől válik annyira jelenidejűvé Clarence Clarity.

18+ JÖHET MÉG? TESSÉK: A TOP 10 KORHATÁROS VIDEÓ 2014-BŐL ITT! 

Az előadó videóiban mindig az internet-kultúra sötétebb bugyraiból merít, a Craig Murray által jegyzett Buck-Toothed Particle Smashers ráadásul még bír némi horror-ízzel is, hiába fordítanánk el legszívesebben a tekintetünket az emberi test különböző funkcióit és szerveit "bemutató" klipről, az agyunk képtelen nem figyelni az ingerhadjáratra. Epilepsziás rohamokra hajlamosak tartsák magukat a lehető legtávolabb tőle.


Clarence Clarity friss videója:

és további két idei Clarence Clarity-videó, ne is kérdezze senki, mi az, amit lát:

https://recorder.blog.hu/2015/04/23/18_clarence_clarity_az_emberi_test_morbid_unnepe
18+ Clarence Clarity: az emberi test morbid ünnepe
süti beállítások módosítása