Az American Sharks klipje kimaxolta a durva pszichedelikus tripet

2014.12.07. 14:03, subrecorder

american_sharks.jpg

Alig 1 perc és 42 másodperc az American Sharks új animációs klipje, mégis több dolog történik benne, mint más zenekarok egész videográfiájában. Az őrületnek minden bizonnyal köze van tudatmódosító szerekhez is.

ITT EGY ANIMÁCIÓS VIDEÓ, AMI MEG FILMES UTALÁSOKKAL VAN TELE.

Lehetséges, hogy az American Sharks tagjainak rosszul magyarázták el fiatalabb korukban a "stoner zene"-kifejezés jelentését, mert ők úgy értelmezték, hogy "szívjál minél több füvet, hogy mit játszol, az meg tökmindegy". Ettől persze nem lesz rossz, amit csinálnak, sőt, kifejezetten szórakoztatóak a másfél-két perces, keményen riffelő dalmenéseik. Jelenleg a GWAR-ral turnéznak, és nemrég jelent meg debütáló albumuk is, melyet színezőként is árulnak, a vinyl-hoz jár 6 darab zsírkréta, mellyel kipingálhatjuk a tok külső és belső oldalait. A kréták a zenekar kedvenc marihuána-ízei után kapták a nevüket, így végre megtudhatjuk, milyen szín is a strawberry cough, a grape ape, vagy éppen a sweet island skunk. Ja, versenyt is tartanak, aki a legszebb képet alkotja, az 666 dollárt nyer a srácoktól.

Egy kis ihlethez elég megnézni a Freak Out most megjelent videóját, az ugyanis olyan színes, mintha felrobbant volna egy cukorkagyár.Meg sem próbáljuk végigvenni, hogy mi minden történik a klipben, de az biztos, hogy láttunk lila medvén ülve dildót tartó tagot, terminátort, Major Lazer-kabalafigurát, dínóvéren szörföző zenekart és illuminati piramisokat támadó predátort is. A kisfilmet egy Allan Smoothie művésznevű figurának köszönhetjük, aki az efféle agyrobbantó hülyeségek rajzolásából teljes portfóliót épített fel. Nézd meg te is párszor, ez biztosan belefér az idődbe.


Az American Sharks fárasztó, de élvezetes klipje a Freak Out című dalukhoz:


Az Overdrive videója máshogy őrült, de legalább annyira:

Címkék: american sharks
https://recorder.blog.hu/2014/12/07/az_american_sharks_klipje_kimaxolta_a_durva_pszichedelikus_tripet
Az American Sharks klipje kimaxolta a durva pszichedelikus tripet
süti beállítások módosítása