Interaktív kockaklip a Presets-től

2014.07.05. 14:58, subrecorder

The-Presets-Google-Cube-Cover.png

A Goodbye Future után második új dalát tette közzé idén az ausztrál elektronikus duó, a Presets. A No Fun élvezeti értékét pedig a hozzá készült szórakoztató interaktív klip növeli. 

2012-ben jelentkezett az ausztrál duó legutóbb lemezanyaggal (Pacifica), aztán a következő évet viszonylagos csendben töltötték, 2014-et pedig egy nagyszerű visszatérő dallal kezdték. A Goodbye Future-ről anno mi is írtunk, mikor márciusban megkapta a történelmi korszakokon átívelő partit bemutató videóját. Most itt van a következő Presets-dal, a No Fun, amely már kevésbé hagyományos klipet kapott: mindössze egy különböző képekből álló kockát. Igaz, ezt a kockát mi nézők forgathatjuk ide-oda, és a különböző oldalain a dal más-más mixét hallhatjuk, akár az alapritmusra is lecsupaszíthatjuk. Jól el lehet vele szórakozni, no meg ha csak néznénk, a képsorok is szépek. Az egyik oldalon egy utcai táncost láthatunk, a másikon fürdőző lányok veszélyeztetik az életüket azzal, hogy egy kád teli vízben is a dalt hallgatják fejhallgatón. Maga a szám egyébként kevésbé buli-orientált, mint az előző, de így is jól lehet bólogatni a pulzáló alapjára. 


ITT ÍRTUNK A PRESETS ELŐZŐ VIDEÓJÁRÓL, AMELYBEN KÜLÖNBÖZŐ TÖRTÉNELMI KORSZAKOK LAKÓI ÖLIK EGYMÁST HALOMRA.

A duó a Google Play-jel és Barnaby Roper rendezővel közösen alkotta meg az interaktív kockát. Új albumról még mindig nincs hír, de biztosan lesz még idén Presets-dal, mivel ahogy azt januárban bejelentették, ebben az évben sorozatosan fognak kidobni single-öket. 


Unalmas szombat délutánra remek időtolvaj a No Fun, a duó honlapján lehet vele játszani.

Címkék: the presets
https://recorder.blog.hu/2014/07/05/interaktiv_kockaklip_a_presets-tol
Interaktív kockaklip a Presets-től
süti beállítások módosítása