Hazai top 10 a VOLT Fesztiválon – R U Mine?

2014.06.27. 12:05, rerecorder

IMG_6544.jpg

(X) Világsztárokat közelben és közelről látni óriási élmény, de a VOLT mindig is itthoni fellépőkben volt igazán erős. Idén sem lesz másképp: eljön Sopronba mindenki, aki ma számít a magyar popzenében, sőt azok is, akik a következő években fognak majd csak igazán számítani. Hajrá mieink!

Nagy-szín-pad! döntősök
OTP Junior – Petőfi Rádió Színpad, július 1., 17:20-01:00

A nulladik nap a Nagy-szín-pad! öt döntőséről fog szólni. Ha kíváncsi vagy, milyen a magyar popjövendő, nézd meg kedden a Cloud 9+, Deniz, a Szabó Balázs Bandája, az Ivan & The Parazol és a Mary PopKids önálló nagykoncertjeit!

A VOLT NEMZETKÖZI FELLÉPŐI KÖZÜL ŐKET AJÁNLJUK MELEGEN!

Mary PopKids
Telekom Nagyszínpad, július 6., 17:30

És PopKidék még egyszer: Kamáék az OTP Junior Nagy-szín-pad! tehetségmutató győzteseként játszhatnak vasárnap a Strypes és az Arctic Monkeys előtt, de ha nincs ez a verseny, akkor is itt lenne a helyük, mert baromi tehetséges és jó zenekarként még igazi showt is tudnak csinálni. Első nagyszínpados fellépésből csak egy van: itt és most!

A Mary Popkids a Nagyszínpad által megnyitott kapukról
"Boldogok vagyunk, hogy nyertünk, de a zenélést nem tartjuk “versenynek”, és ez a verseny sem a győztesekről, hanem egy közeg támogatásáról és nagyobb közönség felé való bemutatásáról szól. Pár éve a művészetekben és az üzleti életben is egyfajta miniforradalom zajlik: magyar fiatalok világszínvonalú dolgokat állítanak elő és mindig öröm, ha a vállalatok támogatják ezt. Az OTP Bank például a mi számunkat választotta egy reklámfilmjének zenéjéül, a Sziget pedig segíteni fog, hogy kapcsolatba lépjünk külföldi koncertszervezőkkel és kiadókkal."


járai.jpgJárai Márk
Heti Válasz borfesztivál, július 2. 13:00

A fogorvosnak készülő huszonéves dalszerző-előadó főleg feldolgozásokkal lép fel klubokban, egy Lana Del Rey-átirattal tűnt fel a Veszprémi Utcazene Fesztiválon – de határozottan érdemes figyelni rá.

Baksa-Soós  Attila Rocklitera-beszélgetések
Diákhitel kávézó, július 2., 4., 5., 14:50

A rockíró három napon is beszélget zenészvendégeivel (mások mellett Müller Péterrel, a 30Y, az Esti Kornél és a Subsricbe tagjaival), a koncertek előtt/közben érdekes dolgok derülhetnek ki.

Little G. Weevil
Heti Válasz borfesztivál, július 2. 17:00

Az Amerikában élő, díjakkal, nemzetközi szakmai elismerésekkel elhalmozott zseniális bluesgitáros ritka hazai fellépéseinek egyike lesz ez, kihagyni vétek!

Ivan & The Parazol
Telekom Nagyszínpad, július 4., 16:00

A Nagy-szín-pad! második helyezettjének nagyságát mutatja, hogy önálló koncertet is adhatnak a VOLTon, mégpedig a Nagyszínpadon. Semmi kétségünk, hogy a nap legjobb koncertje lesz!

petofi_akusztik_fluor.jpgFluor akusztik
Heti Válasz borfesztivál, július 4. 19:00

Fluor már rég nem az, akinek megismerhettük: a rapper belekezdett egy lemeztrilógiába, amin a hiphopos és az elektrós énje mellett a zenekaros-akusztikus is kibontakozik, például majd itt is.

Punnany Massif
OTP Junior – Petőfi Rádió Színpad, július 5., 23:20

A Punanny Massif az utóbbi években masszívan becsatlakozott a legnagyobb fesztiválzenekarok közé, és tömött házas idei első koncertjük azt igazolta, hogy még mindig az élvonalba tartoznak, sőt.

pnl_1.jpgPegazusok Nem Léteznek
Terasz, július 6., 17:00

Idén májusban adta ki bemutatkozó albumát az utóbbi idők egyik legígéretesebb hazai formációja, amely intim zenéjével koncerten is nagyon különleges hangulatot teremt. Itt biztosan egyedit kapsz majd.

Blahalouisiana
Terasz, július 6., 20:30

A Blahalouisiana is lazán bekerült a Nagy-szín-pad! a szakma által kiválogatott 15 elődöntőse közé, és tippünk szerint hamarosan ők is nagyok lesznek, úgyhogy most a legmenőbb látni őket! És nemcsak a szexi énekesnő miatt...

Az OTP Junior a VOLT Fesztiválon

JEGY FÉLÁRON: Július 1-jén nulladik nap lesz az OTP Junior - Petőfi Rádió színpadon. Ha a helyszínen OTP Junior bankkártyával váltasz jegyet erre a napra, 50% kedvezményt kapsz a belépő árából.

NO CASH, NO PARA: A fesztivál készpénzmentes, de a PayPass-funkciónak köszönhetően OTP Junior bankkártyáddal simán fizethetsz a fesztivál elejétől a végéig.

AJÁNDÉKOK: Ráadásul meg is éri az OTP Bank által kibocsátott PayPass-kártyával fizetni, hiszen az ezek után kapott slipekért cserébe az OTP Junior - Petőfi Rádió Színpad mellett ajándékokat kaphatsz. 

A VOLT IS 1 ÉLMÉNY A 100 KÖZÜL BY PUNNANY MASSIF. AZ OTP JUNIOR JÓVOLTÁBÓL.

https://recorder.blog.hu/2014/06/27/hazai_top_10_a_volt_fesztivalon_r_u_mine
Hazai top 10 a VOLT Fesztiválon – R U Mine?
süti beállítások módosítása