Frenk egyszálgitáros ma a Hunniában

2014.05.16. 10:51, rerecorder

frenk_2.jpg

Frenk (Frenk, Budapest Bár, Braindogs) nemrégiben jelentkezett egy új videóval, amelyben Baksa-Soós Attila a partnere, ma este viszont egymaga, "egyszálgitárral" lép fel a Hunnia Bisztróban.

A mindig fess Frenk új klippel jelentkezett, amelyet a Rocklitera-köteteket szerző Baksa-Soós Attilával írt. A Wild Colours című dal kábé azt a fekete-fehér fotót idézi, amin együtt bulizik David Bowie, Lou Reed és Iggy Pop, a szerzeményhez - a PUR E alkotócsoport (Magashegyi Underground, Brains, Subscribe) által - készített fekete-fehér klip is valahol erre reflektál. A dalról azt mondta Baksa-Soós, hogy jó barátok vagyunk Frenkkel, egy közös fellépésre írtuk a Wild Colourst, ami sokkal inkább életérzésnek indult, mint dalnak. Aztán lett belőle egy vagány tempójú szám, amire elég jól lehet táncolni. Amúgy rendre higanymozgásúaknak neveznek minket, ezért ez nem is annyira meglepő.”


BERLINI ÚTINAPLÓ BAKSA-SOÓS ATTILÁVAL.

„Csak annyit kértünk a PUR E-os srácoktól, hogy fekete-fehérben forgassanak. Szerettük volna ellenpontozni a dal címében is szereplő színeket. A klip amúgy inkább szól a saját generációnk belső viharairól és lazaságáról, mintsem hogy kényszeredetten egy sztorit meséljen el. Egy hangulatot rögzítettünk képileg, sok kedves baráttal és Koszmosszal, a Moszkva tér legendás kutyájával” – mesélték a klipről, amelyben felbukkannak többek között az Ozone Mama, a Supernem és a Mocsok 1 Kölykök zenekarok ismert tagjai is.


Frank május 16-i Hunnia Bisztrós fellépése viszont egyszálgitáros lesz, Facebook-eseményoldal


A Wild Colours klipje: 


Frenk nyitókép: Székely Áron Gergely

Frenk-Facebook

https://recorder.blog.hu/2014/05/16/frenk_egyszalgitaros_ma_a_hunniaban
Frenk egyszálgitáros ma a Hunniában
süti beállítások módosítása