Egy színpadon a Mary Popkids, a Punnany Massif és Saiid a UMUSIC jóvoltából

2014.06.23. 19:00, subrecorder

3607_umusiclive_ event.jpg

(X) Június 29-én este különleges eseménynek lehetünk részesei, hiszen a Nagyszínpad győztes Mary PopKids, valamint az elmúlt évek fesztiváljainak kedvence, a Punnany Massif együtt lép színpadra. A fellépők sora azonban a két fentebbi zenekarnál még nem ér véget, hiszen vendégként csatlakozik Saiid (Akkezdet Phiai), Tóth Vera és a legendás Somló Tamás is, emellett pár dal újrahangszerelve, a Color Quartet vonósnégyes segítségével szólal majd meg. A nem mindennapi eseménynek a budapesti kulturális élet egyik új színfoltja, a Bálna ad majd helyet.

logo_preview.jpgAz egyedülálló rendezvény az első abban a különleges koncertsorozatban, amelyet a Universal Music és a MasterCard összefogása hozott létre: 2014-ben 3 egyedi és megismételhetetlen koncertélményben lehet része mindenkinek, aki a UMUSICLIVE.HU weboldalon regisztrál. A weboldalon élőben, egy kényelmes otthoni fotelben is meg lehet nézni kedvenceink koncertjét, hiszen a koncertek élő közvetítésének eléréséhez mindössze egy regisztrációra, és egy jelképes összeg befizetésére van szükség, de ezáltal a vásárló máris egyike lehet azon szerencsés kiválasztottaknak, akik a frenetikus bulikon élőben is részt vehetnek. A leggyorsabbak igazán jól járhatnak, hiszen a UMUSICLIVE.HU első 1000 regisztrálója automatikusan egy Mary Popkids nagylemez letöltést kap ajándékba, de minden regisztrált tag versenybe szállhat a 80 db páros koncertjegyért, vagy az 5 db páros VIP és meet&greet jegyért, valamint a további izgalmas ajándékokért.

A regisztrációval kapcsolatos információk megtalálhatóak a UMUSICLIVE.HU weboldalon, ahová érdemes sűrűn visszalátogatni, hiszen a koncertek elérhetőek lesznek on demand videó formában is. Az év további koncertjeinek részleteiről pedig a Universal Music Facebook oldalán és a UMUSICLIVE.HU weboldalon tájékozódhatunk.

https://recorder.blog.hu/2014/06/23/egy_szinpadon_a_mary_popkids_a_punnany_massif_es_saiid_a_umusic_jovoltabol
Egy színpadon a Mary Popkids, a Punnany Massif és Saiid a UMUSIC jóvoltából
süti beállítások módosítása