Klippremier! Fluor feat. Barbárfivérek: System Error

2014.06.10. 14:00, rerecorder

fluor_4.jpg

Fluor tavalyi interjúnk óta - ahogyan ígérte is - folyamatosan jelentkezik új, hol elektrós, hol klasszik hiphopos dalokkal, de a közreműködései száma is csak nőtt (pl. Takáts Eszterrel is dolgozott), az élő zenekaros, akusztik programja pedig összeállt, sőt film is jelent meg róla. Most ismét egy hiphopos, zeneileg is kellően szétcsapott trekk van soron, amiben a friss lemezzel nemrégiben jelentkezett Barbárfivérek (a győri hiphopveteránok, Tibbah és Deego projektje) a közreműködő és amihez nagyon beteg (vagy gyógyult - nézőpont kérdése) klipet készített az előadók forgatókönyvéből a Hősökből februárban kivált Brash - még Miley Cyrus is megkapja a magáét!

IMG_7973.jpgFluor mesélt a Recordernek a dal és a klip (amelyben számos vendég feltűnik: Diaz, Eckü, DJ Gozth, Papp Szabi (Supernem), Soerii & Poolek stb.) megszületéséről is: "A dal maga már másfél éve megszületett, de most éreztük úgy, hogy ideje és helye van. A zenét Pixa készítette, akit nagyon szerettünk volna a doktor szerepére a klipben, de végül nem tudott eljönni. A Magyar Rádió épületében forgattuk a videót, aminek a Hősökből ismert Brash volt az operatőre és vágója is egyben. Szerepem szerint egy troll szuperhőst játszom egy elmegyógyintézetben. Tibbah a démonaival küzd, Deego meg a mamájával. Megtisztelő, hogy létrejött az anyag, Tibiéket már a kétezres évek legeleje óta hallgatom, suliszünetekben cserélgettük a kazettáikat, ők már veteránok ebben a hiphoposdiban. A srácok tábora kicsit ráparázott a neten, hogy elmennek popba, de aki ismeri a Képkockákat vagy a Felébredni másholt, az tudja, hogy egy ideje egészen más szelek fújnak, így ezen felesleges aggódni."

FLUORT BELEKÉNYSZERÍTETTÜK A ZENEI ÚJSÁGÍRÓ SZEREPBE IS ITT A RECORDEREN, ÉS JÓL HELYT ÁLLT.

IMG_7900.jpgFluor különben tartja az utóbbi időkben jellemző tempóját, összeállt élő zenekara (Fluor And The Filigrans), amivel végigturnézza a nyarat és egy másik közreműködős lemeze is készül, de beszéljen erről ő maga: "idén végre összeállt a zenekarom, áprilisban debütáltunk a Petőfi Akusztikban, a nyáron pedig lehet majd velünk találkozni Fishing-en, EFOTT-on, VOLT-on és még jópár fesztiválon, illetve az A38-on is. Egyórás show-t nyomunk öt lánnyal és Diazzal. Belekezdtünk valami teljesen újba, csapatjuk szívvel-lélekkel, szóval izgatottan és tele motivációval építjük a sztorinkat. Emellett a nyár folyamán érkezik a közös albumunk Diazzal, ugyanis vele is kreáltunk egy bandát."

Nos, nincs más, hátra, mint maga a klip, ami egy elemgyógyintézetben játszódik, és csak annyit mondunk róla, hogy szerepel benne bontógolyó és kalapácsnyalogatás is...

a System Error nagyon gyógyult klipje: 


további fotók a klipforgatásról: 

IMG_7915.jpg

DSC_0472.jpg

DSC_0441.jpg

DSC_0493.jpg

DSC_0467.jpg

DSC_0484.jpg

IMG_7943.jpg

IMG_7978.jpg

IMG_7930.jpg

https://recorder.blog.hu/2014/06/10/klippremier_fluor_feat_barbarfiverek_system_error
Klippremier! Fluor feat. Barbárfivérek: System Error
süti beállítások módosítása