Sugó Lilla – Kedvenc 2013-as dalok

2014.01.07. 14:13, rerecorder

backstreet-boys-walk-of-fame-01.jpg

Ahogy már tavaly és tavalyelőtt is tettük, a Recorder szerint 2013 ötven legjobb albumamagyar kiadványai, valamint a személyes lemezlisták után következzenek a kedvenc dalokat feldolgozó évösszegzések! Szerzőink 2011-es és 2012-es favoritjai után 2013-ban is ABC-rendben haladunk, a felvételek egy rögtön meghallgatható mixtape-ben, rövid kommentárokkal, a sort Biczó Andrea nyitotta, majd Csada GergelyDömötör Endre és Elekes Roland, Forrai Krisztián, Judák Bence, Klág Dávid, Lékó Tamás, Németh Róbert, José Simon és Soós Csaba után ma Sugó Lilla a lemezlovas.

A playlist itt hallható:

 

Baths: Phaedra

Ha a szorongás egy jó popdal lenne, akkor így hangzana.

foals_1.jpgFoals: My Number

A kislemez 2012-es, de a nagylemez csak 2013 elején jött ki, fogjuk rá, hogy belefér. Azt sejtem, hogy ilyen lehet boldog tinédzsernek lenni. Ha egyáltalán létezik ilyesmi. (a zenekar balra létezik)

Daft Punk feat. Panda Bear: Doin’ It Right

Nekem minden kedvencem, amihez Noah Lennoxnak köze van. Különben sem akarok úgy tenni, mintha nem ez lett volna az első dal, amit meghallgattam az albumról.

Backstreet Boys: Permanent Stain

Idén semmire sem ugráltam őszintébben, mint erre a számra. És semminek sem örültem annyira, mint annak, hogy ezt otthon csináltam. (a fiúk naná, hogy nyitóképen!)

Mount Kimbie: Made To Stray

Idén végre volt egy olyan pozitív hangulatú dal is, amitől nem lett rossz kedvem. Nagyon hálás vagyok érte, úgyhogy itt a helye ennek is!

Kurt Vile: Snowflakes Are Dancing

Kurt-Vile.jpg"Snowflakes are dancing / This man is pumping" - mi? Nem tudom, de ezen mindig röhögnöm kell. (Vile jobbra)

Connan Mockasin: I Wanna Roll With You

Úgy hangzik, mintha a Gayngs elhatározta volna, hogy csinál egy még szégyentelenebbül soulos dalt.

Califone: Bells Brake Arms

A Kurt Vile lemezen kívül azt hiszem, idén csak ebben az 5 percben nem gondoltam semmi különösre.


SUGÓ LILLA KEDVENC 2012-ES DALAI ITT HALLHATÓK.


https://recorder.blog.hu/2014/01/07/sugo_lilla_kedvenc_2013-as_dalok
Sugó Lilla – Kedvenc 2013-as dalok
süti beállítások módosítása