Cici a borítón - Beady Eye-hírek

2013.04.17. 10:00, rerecorder

beadyeye-hires.jpg

Liam Gallagher és bátyja, Noel Gallagher között kimondatlanul is verseny zajlik az Oasis feloszlása óta, most kissé beleerősített az öcsi, a júniusban megjelenő második Beady Eye-album címlapjára egy cicit kért, a TV On The Radio-tag Dave Sitek lett a lemez producere és a beharangozó dal is egész jó.

Ez még nem is minden újdonság a Beady Eye házatájáról, hiszen az Oasis maradéka (Liam mellett Andy Bell, Gem Archer és az utolsó turnédobos, Chris Sharrock) idén kiegészült az ex-Kasabian gitáros Jay Mehlerrel, aki a Beady Eye-ban basszusgitározik, a BE című lemez pedig június 10-én fog megjelenni. A kocsma előtti rajongókkal való parolázással és drogos kiszólásokkal felvezett anyag Flick Of The Finger című beharangozó kislemeze és videója a debütnél sokkal többet ígér, és persze az is egyfajta garancia a minőségre, ha Dave Sitek ül a produceri székben. Róla persze áradozott Liam: "Kétségkívül a legjobb producer, akivel valaha dolgoztam, egy igazi öntörvényű - mindent leszar, nála nincsenek szabályok." Cserébe Sitek is nyalta egy kicsit Gallagher seggét: "Liam éneke elképesztő, csak annyit kell tenned, hogy bekapcsolod a mikrofont és aztán 'hoppá! ez pont olyan, mintha már kész is lenne a lemez', semmit nem kell vele kezdened."

a BE című lemez borítója, melyet Harry Peccinotti fényképezett és az erotikus képeiről híres fotós felesége látható rajta:

beady eye be.jpg

KÉT ÉVE IS BEVETETTE PÁR ZENÉSZ A MEZTELENNŐ-MUTOGATÓS MARKETINGFEGYVERT, ÍME.


a beharangozó Flick Of The Finger videója:

https://recorder.blog.hu/2013/04/17/cici_a_boriton_beady_eye-hirek
Cici a borítón - Beady Eye-hírek
süti beállítások módosítása