Liam Gallagher a kocsma előtt: bírni fogod az új lemezt, ha rajta vagy a drogokon

2013.02.09. 12:21, recordernews

liamg.jpg

Mindenkinek van egy álma, megveszekedett zenerajongóké az, hogy élőben haverkodhassanak a kedvencükkel, de azt senki nem gondolja komolyan, hogy ez valaha is valóra válhat. Aztán persze az élet meg az alkohol felülírja a kételyeket, ahogy annak a 17 éves angolnak az esetében is, aki egy pub előtt kapta el Liam Gallaghert, és ha már így történt, kérdéseket is szegezett neki.

A NAGY TESTVÉRT, NOEL GALLAGHERT MOSTANÁBAN FÜLZÚGÁS ÜLDÖZI. 

Ryan Butterworth és haverjai az angol kisváros, Brockenhurst egyik italozóegysége előtt kapták el a zenészt, aki mindenféle allűrösködéstől mentesen, örömmel mesélte el nekik, hogy az új Beady Eye (ez a Oasis után az Oasis tagjaival megalapított zenekara, természetesen Noel nélkül) lemez "rock and roll lesz, de olyan, mintha fellőtték volna az űrbe." Majd hozzátette: ha szeretitek a drogokat, szeretni fogjátok ezt is.

És hogy mit keresett Liam az isten háta mögötti faluban? Természetesen egy helyi stúdióban kevergeti éppen az album dalait. A szerencsés rajongó egyébként az NME-nek azt is elmondta, hogy Liam a világ legkedvesebb embere, két órán át csevegett és ivott vele. Itt van videón egy perc a nagy találkozásból:

https://recorder.blog.hu/2013/02/09/liam_gallagher_a_kocsma_elott
Liam Gallagher a kocsma előtt: bírni fogod az új lemezt, ha rajta vagy a drogokon
süti beállítások módosítása