Falánk vs. nyalánk – A súly nem minden (18+)

2013.01.08. 18:43, rerecorder

beth-ditto-image-from-manboobz-com.jpegSkyFerreira.jpg

Bármilyen nehéz is elhinni, a zenészek is csak emberek, így akadnak köztük tekintélyesebb méretűek és soványak is. Korszaktól, trendektől, stílustól vagy életviteltől is függ, hogy megengedhetnek-e maguknak plusz kilókat, vagy akár imidzsükbe építsék alakjukat. Mértéktelen csokizabálás vagy kínlódás a mérleggel? Két végletet állítunk szembe, hogy ki-ki maga dönthesse el, neki melyik nyújt nagyobb esztétikai örömöt. Édesség és zene tematikánk ünnepek után aktuális cikke következik Beth Dittotól Sky Ferreiráig.

 

Teltkarcsú toplista


beth_ditto_by_andy_fallon_london_200601_website_image_ying_standard.jpg

Beth Ditto: A leszbikusságát és túlsúlyát büszkén vállaló Ditto kisasszony szerepelt már meztelenül az NME és a Love címlapján is. Extrém külső, egyedi ruházat és hurkáinak kendőzetlen mutogatása jellemzi, bátorságának köszönhetően pedig stílusikonná vált.


adele2.jpg

Adele: A tavalyi év egyik legsikeresebb női előadójának testsúlyára Karl Lagerfeld tett rosszindulatú megjegyzést, de Adele elégedett magával. Miért is elégedetlenkedne? 21 című albumával számtalan díjat zsebelt be, sőt, a People magazin idei „Beautiful At Every Age” listáján is előkelő helyet szerzett.


A NAGY RÁGÓGUMI-POP TESZT - MENNYIT BÍR A GYOMRUNK?


meat loaf.jpg

Meat Loaf: Mit is várhatnánk egy olyan előadótól, aki már a művésznevét is egy étlapról választotta? Polgári nevén Michael Lee Aday 12 nagylemezzel, számtalan filmszereppel és Grammy-díjjal a háta mögött örökre beírta magát a hard rock történelmébe.


weather girls.jpg

The Weather Girls: A két pufók fekete hölgy, Izora Rhodes Armstead és Martha Wash a Two Tons o' Fun formációjuk nevét változtatták meg The Weather Girls-re, hogy aztán 1982-ben felvegyék az örökzöld It’s Raining Mant. Az együttes a mai napig létezik, a 2004-ben elhunyt Izora szintén fajsúlyos lányai alkotják.


Notorious-BIG-Biggie-Smalls-13th-Anniversary-Death.jpg

Notorious B.I.G.: A keleti parti hiphopguru Biggie Smalls néven kezdte pályafutását, amit meglepő módon nem méretei miatt választott. A fiatalon meggyilkolt rapper halála előtt épp azt tervezte, hogy egy étterem nyitásával áldoz egyik nagy szenvedélyének, az evésnek az oltárán.


mama cass.jpg

Mama Cass: A hatvanas évek derekán tevékenykedő amerikai The Mamas & The Papas formációhoz utolsóként csatlakozó Mama Cass 1968-as szóló debütkoncertje előtt több mint 45 kilót fogyott, aminek következménye gyomor-és torokproblémák lettek – és egy katasztrofális bemutatkozás.

ÉDESSÉG HELYETT ÉDESSÉGES POPDALOK - GARANTÁLT KIELÉGÜLÉS.

Vézna válogatott


Elvis Presley (1957 Jailhouse Rock)_02.jpg

Elvis Presley: Ha férfi szexszimbólumokról esik szó, akkor mindenki fejében a jóképű, kicsit veszélyes, kicsit vad és mégis kedves Elvis jut először eszébe, meg persze a csípőmozgása és hihetetlen szexuális vibrálása.


Grace_Jones-Island_Life-Frontal__1.jpg

Grace Jones: A jamaikai énekesnő szépségét és erotikus kisugárzását mi sem bizonyítja jobban, mint hogy modellként is komoly sikereket ért el. Ráadásul még 60 felett is tökéletes, feszes combokkal és elképesztően energikussággal bír.


KEDVET KAPTÁL VALAMI FINOMHOZ? NÉZEGESS ÉDESSÉGES BORÍTÓKAT!


mick j.jpg

Mick Jagger: A két lábon járó vad és féktelen rock n’ roll. Élő bizonyíték, hogy nem kell egy férfinek kidolgozott felsőtest vagy szabályosan szép arc ahhoz, hogy rekordmennyiségű nőt vigyen ágyba.


KylieMinogue-SpinningAround1.jpg

Kylie Minogue: Az immár negyed évszázada pályán lévő Kylie 157 cm tömör formásság és 44 évesen, leküzdött mellrákkal, 11 albummal a háta mögött is szíves örömest megmutatja gondosan bebiztosított hátsóját a nagyvilágnak.


J-T-justin-timberlake-18476369-1600-1200.jpg

Justin Timberlake: A nyálas fiúbandában nyomuló kis taknyosból komoly énekessé, színésszé, producerré és példaértékű férjjé avanzsált Timberlake még ma is mindent elkövet, hogy ne feledkezzenek el róla az emberek: pénzt fektet a MySpace-be.


275020SkyFerreirabyMarioTestinoforVSpring20122.jpg

Sky Ferreira: A mindössze húszéves amerikai lány számára sem ismeretlen a modellek élete, de amellett, hogy pózolt a Mihalik Enikőt is levetkőztető botrányfotós, Terry Richardson kamerája előtt, énekesnőként is bebiztosította magát: felénekelte a 2012-es ősz egyik legjobb dalát (Everything Is Embarrasing).

összeállította: Biczó Andrea

https://recorder.blog.hu/2013/01/08/falank_vs_nyalank_a_suly_nem_minden
Falánk vs. nyalánk – A súly nem minden (18+)
süti beállítások módosítása