A másik legviccesebb sorozat, amit nem nézel - The Other Two (tévékritika)

2021.10.22. 15:17, vferi

wide4_20.jpg

Tud-e újat mutatni a kínlódó millenniálokról szóló ezredik szórakoztatóipar-szatíra? Ha ennyire vicces, mint a The Other Two, akkor mindegy is! Ez a kritika először a Recorder magazin 88. számában jelent meg.

Bár korábban a Search Party-ra már elhasználtuk a legviccesebb sorozat, amit senki se néz leírást, ugyanúgy igaz ez a The Other Two-ra is. Szerencsére a szűk, de annál lelkesebb rajongótábornak köszönhetően készült második évad a tini popsztár öccsük árnyékában élő huszonéves testvérpárról, akik csődtömegként kezdték, de a folytatásban a siker útjára lépnek csak hogy rájöjjenek, az álmaik valójában mennyire kiábrándítóak. 

A két felnövéssel küszködő millenniál, a meleg színész Gary és a családtagjait menedzselő Brooke olyannyira nem úttörő karakterek a Csajok, Broad City és a Master of None utáni világban, hogy ebből még a sorozat is rendszeresen viccet űz. A szórakoztatóipart és Los Angelest kritizáló szatírákkal szintén Dunát lehetne rekeszteni, de a Saturday Night Live egykori íróinak sorozata annyi remekbeszabott poént és olyan csodás szereplőgárdát vonultat fel, hogy nem is szükséges előrukkolniuk valami teljesen új koncepcióval.

Hol nézhető: HBO Max
Osztályzat: 8/10
Szerző: Rácz Viktória

https://recorder.blog.hu/2021/10/22/a_masik_legviccesebb_sorozat_amit_nem_nezel_the_other_two_tevekritika
A másik legviccesebb sorozat, amit nem nézel - The Other Two (tévékritika)
süti beállítások módosítása