Vakáció feszt zenével 2018 – Nyári fesztiválok Európában (13. rész: Summer Well festival)

2018.07.30. 09:03, rerecorder

summer_well.jpg

Augusztus nálunk fesztiválviszonylatban egyértelműen a Szigetet jelöli, de ez nem jelenti azt, hogy ne lenne érdemes másfelé is nézelődni a nyári feszttérképen. Íme, tíz további esemény a környékről, amelyek nem csak említésre méltók, de más-más előnyeiket felvillantva alighanem bárki megtalálhatja a neki tetszőt közülük. Nyári európai fesztiválkörképünk második részében az augusztus-szeptemberi eresztés. Cikksorozatunk már hetedik éve kalauzol a legérdekesebb, többnyire elérhető közelségű fesztiválok között. Augusztus harmadik hetében érdemes átugrani Romániába is, a Summer Wellre!

További európai fesztiválajánlatok 2018 nyarára: Orange WarsawBest Kept Secret, INmusic, Tauron Nowa, HalfwayPohodaDourMelt! FestivalSiren, Soundwave, OFF, Ypsigrock.

# SUMMER WELL FESTIVAL

Időpont: augusztus 11-12.

Helyszín: Buftea, Románia

Jegyár: 275 lei (kb. 19.000 Ft)

A román Summer Well annyiban hasonlít a mi Szigetünkre, hogy itt is keményen rámennek a „fesztivál, mint nagybetűs, mindent átfogó Élmény”-érzésre, a koncerteken túl itt is rengeteg mindenben lehet elmerülni. Na de mi zenei magazin lennénk, vagy mi a szösz, szóval nem ajánlanánk olvasóinknak holmi óriáskerekezést, ha nem lenne meg mellette a megfelelő line-up, a Summer Wellen pedig megvan. Az első, bemelegítő napot a Bukaresti Szimfonikus Zenekar és a Rhye nyitja, a következő kettőn pedig olyanokat lehet elkapni, mint a Justice, a Cigarettes After Sex, a remek HMLTD vagy a Bastille.

Mika László

https://summerwell.ro/

https://recorder.blog.hu/2018/07/30/vakacio_feszt_zenevel_2018_nyari_fesztivalok_europaban_13_resz_summer_well_festival
Vakáció feszt zenével 2018 – Nyári fesztiválok Európában (13. rész: Summer Well festival)
süti beállítások módosítása