Morcheeba-koncert akár 1500 forintért?! Jövő hétfőn neked is ott a helyed a SYMA Csarnokban!

2014.12.01. 17:30, Recorder.hu

uml_morcheeba_650.jpg

(X) A brit Morcheeba idén 20 éves. A ’90-es évek közepén a Godfrey-testvérpár (DJ Paul és Ross) Skye Edwards énekesnővel kiegészülve alapította meg a kezdetben triphopot játszó, majd a későbbiekben egyre inkább a könnyen befogadható pop irányába húzó zenekart. Akik a tavalyi teltházas koncert és az idén nyári VOLT Fesztivál-fellépés után december 8-án újra Budapesten, a SYMA Csarnokban zenélnek. Ráadásul most olyan olcsón lehet megnézni őket élőben, mint amennyibe 20 évvel ezelőtt került volna egy koncertjük: akár mindössze 1500 forintért! 

A Morcheeba a szexi Skye kiválása, majd visszatérése után tavaly végre révbe ért, így mind a rajongók, mind a kritikusok tűkön ülve várták az együttes Head Up High névre keresztelt nyolcadik nagylemezét. A kész anyag senkinek sem okozott csalódást, sőt, minden esélye megvan arra, hogy ne csak a zenekar mesterművévé váljon, de a popzene történetében is fajsúlyos szerephez jusson.

2014. december 8-án pedig újra Budapestre érkeznek, hogy egy teljesen új programot mutassanak be a magyar rajongóknak, telis-tele a legnagyobb közönségkedvenc dalokkal.

A koncertre újszerű módon válthatsz jegyet: nem kell sorba állnod a pénztár előtt és a jegyáruházak kezelési költsége miatt sem aggódnod. Csak regisztrálj az UMUSICLIVE.HU oldalon, válogass és vásárolj MasterCard- vagy Maestro-bankkártyáddal 5 alkalommal zeneszámot a webboltban egyenként akár már 290 forintért, így pár perc alatt automatikusan tiéd a jegy az év egyik legjobban várt koncertjére. Érdemes sietni, mert az ilyen nevetséges árú belépők csak korlátozott számban állnak rendelkezésre. 

Event itt: http://www.facebook.com/events/759304394143305

További részletek és belépők pedig itt: UMUSICLIVE.HU

See then?

Kedvcsinálónak itt egy full 2014-es Morcheeba-koncert:

És a legutóbbi klip:

 

https://recorder.blog.hu/2014/12/01/morcheeba-koncert_akar_1500_forintert_jovo_hetfon_neked_is_ott_a_helyed_a_syma_csarnokban
Morcheeba-koncert akár 1500 forintért?! Jövő hétfőn neked is ott a helyed a SYMA Csarnokban!
süti beállítások módosítása