Szűcs Krisztián Lovasi András konyhájában

2013.07.22. 10:45, rerecorder

hs7 lovi.jpg

A Heaven Street Seven tavaly ősszel jött ki legutóbbi albumával, de máris új dallal jelentkezik, a nyári slágerben ráadásul vendég is szerepel, nem is akárki: Lovasi András.

Ugyan a két énekes Budapest Bár lemezen már szerepelt együtt és ugyan Heaven Street Seven-tagok működtek közre Kispál és a Borz-lemezen (a 2000-es Velőrózsákon), de HS7-dalban most először hallható a Kiscsillag-frontember Lovasi András (na jó, leszámítva egy nagyon háttérbe úsztatott vokált a 2002-es Ezután című dalban). A konyhámban című szerzemény akusztikus hangzásból vált gyorsan játékos, könnyed popdalba, klassz hangszínekkel, odaszúrt sorokkal.

A koncerten már játszott számhoz egyből videó is készült, Yetterman (a jó ideje állandó Heaven-mozgókép felelős, korábban Publo Hunny-, manapság Uzipov-tag Hosszú Gábor) által rendezett klipben a dalfelvétel stúdiómunkálatainak képei keverednek egy halászléfőzés körülményeivel, a gúnyos "valami botrány kéne most már, figyeljenek rád igazi reklám, csak az amiben szex van és vér - és kiskutya!" sorok persze meg is elevenednek. Ahogy a nyál is könnyen összefuthat a halászlé kedvelőinek szájában a videó végére.

HS7 feat. Lovasi András - A konyhámban:


A HS7 legközelebb augusztus 3-án a FEZEN Feszten lép fel.
A Kiscsillag legközelebb július 25-én Mezőtúron, Budapesten legközelebb július 31-én, a PARK-ban játszik.

nyitókép: Yetterman

https://recorder.blog.hu/2013/07/22/szucs_krisztian_lovasi_andras_konyhajaban
Szűcs Krisztián Lovasi András konyhájában
süti beállítások módosítása