Az év legviccesebb szereplőválogatása Angel Haze új klipjében (18+)

2013.06.12. 16:21, Frontrecorder

angelhaze_1.jpg

Tulajdonképpen semmi különös nem történik napjaink egyik legjobb női rappere, Angel Haze No Bueno című vitriolos új dalának klipjében, ha csak nem számítjuk különösnek, hogy csupa elképesztő karakter szájából halljuk azt, hogy "I'm the real Angel Haze", miközben úgy pózolnak, mintha ők lennének a legkeményebb rapperek. Vajon a transzvesztita, a pankrátor vagy a cowboy házaspár a nyerő "igazi Angel Haze"? Mindenki választhat magának kedvencet ebből a fergeteges, szereplőválogatást mímelő videóból, amiben van domina-szex, sztriptíz és néhány önfeledten niggázó fehér nyugdíjas is.

Az eredetileg Michiganből származó Angel Haze (Raykeea Wilson), aki július 10-én tölti be a 22-t, kendőzetlen szókimondásával és keményen pörgős nyelvével bennünket már tavaly levett a lábunkról, és nem meglepő módon dobogós helyezést szerzett a BBC idei év reménységeinek listáján is. Az év elején Azealia Banks-szel egy jóízűt cicafightoló Haze négy mixtape, és a tavalyi októberi New York EP után még 2013-ban tervezi megjelentetni a bemutatkozó albumát, Dirty Gold címmel. Ezen szerepel majd a most közzétett No Bueno is (amely sajnos így nem tölthető le ingyenesen, mint a korábban a Soundcloudjára feltöltött számai), amelyhez a sztárkliprendező Frank Borin forgatta le az alábbi alacsony költségvetésű, ám annál magasabb poénfaktorú videót:

A No Bueno élőben, a londoni Scalában május elején adott koncertről:

Ugyanitt előadta az Otis című Kanye West-Jay Z-számot (a két hiphopfejedelem 2011-es közös albumáról, a Watch The Throne-ról), méghozzá a szőke ausztrál rappercsajjal (a július 14-én a Balaton Soundon látható) Iggy Azaleával tandemben:

Angel Haze legfrissebb megjelent featuringje Woodkid I Love You című dalában, amely (az idei Szigeten elcsíphető) francia zenész-kliprendező The Golden Age című albumának deluxe-kiadásához készült:

Ez pedig az idei Pannónia Fesztiválon fellépett Rudimental brit drum'n'bass zenekar április bemutatkozó albumán szereplő, dzsesszes-downtempós alapú Hell Could Freeze:

https://recorder.blog.hu/2013/06/12/az_ev_legviccesebb_szereplovalogatasa_angel_haze_uj_klipjeben
Az év legviccesebb szereplőválogatása Angel Haze új klipjében (18+)
süti beállítások módosítása