„Nincs egyértelműen jó út az életben, csak a sajátod” – Itt a dark popos fllozz új dala, a the way

2024.08.16. 13:19, srecorder

fllozz.jpg

Tavasszal a Szelektor popválogatásán mutatkozott be, majd nyáron a Recorderen is debütált a sötét, alternatív, elektronikus popot játszó fllozz, aki most egy filmzenés, atmoszférikus számban mélyíti el a hangzását.

A zeneiparban dolgozó fllozz dalszerzői skilljeit a karantén alatt mélyítette el, majd az imPro zenesuli producerképzésén fejlesztette tovább demóit. Dalain az egyik lehetségesebb hazai producerrel, a Solére vagy bongor lemezeiről ismerős WaTával (Varga Tamás), dalszövegein az Artisjus-díjas Kozma Katával dolgozik együtt. Szövegeiben belső világának darkosabb epizódjait boncolgtja, feloldást szolgáltatva az önszabotázsból fakadó, meg nem élt élethelyzetek katartikus kitörésének.

FLLOZZ A RECORDER MAGYARRADARÁN

Első dala, a sick rideSzelektor 24 válogatásalbum pop kategória nyertesei között debütált, amire az ország legizgalmasabb új zenéit kereste az Electronic Beats. Ezt követte a down, ami a szorongással járó mentális zavarodottságból jut el egy megnyugvást hozó, belső, biztonságos forráshoz. fllozz harmadik száma, a the way lágy dallamokat kombinál sötét elektronikával, dinamikus dobokkal és erőteljes filmes hangulattal.

„A dal azt a témát járja körül, hogy nincs egyértelműen jó út az életben, csak a sajátod. Ha ezen az úton haladsz, az biztosan lemondásokkal jár, és a végcél sem egy tökéletes pont, mégis ez az út válik a legszebbé számodra attól, hogy autentikus és tiéd” – mondta a feltörekvő dark pop előadó.

A dalhoz készült vizualizer is ezt a légkört teremti meg, a fájdalmas továbblépés hangulatát egy törött, de mégis sajátodnak érzett világban, azt sugallva, hogy ez a töröttség nemcsak a gyengeség jele, hanem az erő és a kitartás forrása is lehet. Az előrelépés felismerése megrázó élménnyé válik, amely új megvilágításba helyezi az utazást, ami így nemcsak a túlélés, hanem a belső átalakulás története is lesz.

 

fllozz a Facebookon. Instagramon. TikTokon.

Fotó: Vágó Csaba Kornél.

Premier rovat cikkeinek megjelenését a Hangfoglaló Program keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatta.

nka_hangfoglalo_logo_650_2_1_45_85.jpg

https://recorder.blog.hu/2024/08/16/premier_nincs_egyertelmuen_jo_ut_az_eletben_csak_a_sajatod_itt_a_dark_popos_fllozz_uj_dala_a_the_way
„Nincs egyértelműen jó út az életben, csak a sajátod” – Itt a dark popos fllozz új dala, a the way
süti beállítások módosítása