Meglesz a második telt ház is, Azahriah triplázik a Puskásban

2023.10.13. 21:08, srecorder

„Közel a dupla telt ház. Harmadik nap 05.24. Jegyek keddtől” – jelentette be az énekes, aki egy Insta-sztoriban azt is elárulta, hogy elég jelentősen (kb. 40 %-ban) el fog térni a három koncert műsora.

Azahriah először 2024. május 25-ére jelentett be koncertet a Puskás Arénába, a jegyvásárlás október 10-én indult, és még aznap estére elkelt az összes jegy. Amellett, hogy a hazai előadók közül ő lép fel elsőként a Puskásban, így ő lett az első magyar zenész is, aki telt házat csinált a stadionban. Azóta pedig a második napra, május 26-ára is elkelt szinte az összes jegy, úgyhogy jött, aminek jönnie kell: bejelentették a harmadik koncertet is, ami tulajdonképpen az első lesz, hiszen ezt egy nappal korábbra, május 24-re tették. A jegyértékesítés október 17-én, azaz jövő kedden indul

A második, 26-ai koncert után még nagyobb volt az érdeklődés, volt olyan pont, amikor a rendszer szerint 100 ezren álltak sorba jegyért; a Broadway rendszere nem is bírta a terhelést, és péntek délelőtt összeomlott, utána fél 1-től lehetett újra jegyeket kapni. Sokan visszatértek a régi vágású, papíralapú jegyvásárláshoz, és a Broadway Deák téri jegyirodájában vettek belépőt, amihez kb. 3-4 óra sorban állás után lehetett hozzájutni. Hasonló érdeklődés volt a Coldplay jövő évi arénás fellépései iránt is, ők is három koncertet adnak majd jövő júniusban a Puskásban, de ott a harmadik estére nem fogytak már olyan tempóban a jegyek, és az a koncert még mindig nem sold out. Azahriah után (és a Coldplay előtt) a Halott Pénz is fellép a Puskásban, ők a 20 éves születésnapjukat ünneplik ott június 8-án.

AZAHRIAH: "MOST FOGOM CSAK MEGÍRNI A LEGNAGYOBB SLÁGEREKET"

Címlapos interjúnk Azahriah-val itt olvasható, amiből kiderül az is, hogy miért csak most fogja még megírni a legnagyobb slágereit, egy tízes skálán hányasra lőné be a saját zenéjét, és tényleg befejezi-e az Azahriah-projektet 5 év múlva. A ló túloldalán-t annak idején 2022 legjobb magyar lemezei közé választottuk, a kritikánk róla itt olvasható. Ha pedig kíváncsi vagy Azahriah első nagyinterjújára, amit már zenészként adott (a Camouflage megjelenése idején), akkor ide kattints. A szeptemberi Recorder címlapján Desh szerepel, az ingyenes újságot ezeken a helyeken tudod beszerezni, a vele készült interjú alaposan bővített változatát pedig itt tudod elolvasni, amiben Desh először beszél arról, hogyan élte meg a befutást, miért lett pánikbeteg, és miért volt keserves az első nagyon sikeres éve. (Az Azahriah-címlapos Recordert ide kattintva lehet rmegrendelni, még van belőle pár darab.)

391605417_638406478476998_3453922878948109198_n.jpgFotó: Supermanagement.

https://recorder.blog.hu/2023/10/13/megvan_a_masodik_telt_haz_is_azahriah_triplazik_a_puskasban
Meglesz a második telt ház is, Azahriah triplázik a Puskásban
süti beállítások módosítása