Itt van Azahriah teljes sportarénás koncertje

2023.03.27. 07:55, srecorder

Alig pár hét telt el Azahriah első, telt házas Arénás fellépése óta, máris közzétették a koncert profi felvételét.

„Bátran mondhatjuk, hogy Azahriah fellépése a Sportarénában poptörténelmi esemény volt - mint a koncert előtt a kivetítőn (később pedig élőben is) felbukkantó Erős Antónia és Szellő István mondta, 21 évesen ő a legfiatalabb előadó, akinek ez sikerült. Az külön öröm és egyáltalán nem magától értetődő, hogy - ahogy az album kritikájában írtam -, ezt olyan zenével érte el, ami jó ideje a legizgalmasabb dolog, ami a magyar mainstream popban történt” – írtuk a beszámolónkban.

ALÁZAT ÉS GITÁRSZÓLÓK – AZAHRIAH A SPORTARÉNÁBAN

A március 10-ei koncertről eddig is számtalan felvétel keringett a neten, de tudni lehetett, hogy az Azahriah-t is menedzselő Supermanagement csapata felvette az egész estét, és dolgoznak a hivatalos koncertvideón, amivel meglepően hamar, alig több mint két héttel a fellépés után kész is lettek, és kirakták az egészet a YouTube-ra. A szűk másfél órás koncertfilmből természetesen hiányzik a két kiadatlan dal, ami elhangzott a Papp László Arénában, de amúgy itt a remek lehetőség, hogy aki szeretné, az újraélje/bepótolja a koncertet.

Azahriah-ra nyáron is vár egy hasonló kaliberű buli: június 2-án a közel 12 ezer fős Budapest Parkban játszik. Facebook-esemény.

"A MASZK MÖGÖTT TÖKÉLETES LEHETNÉK" - INTERJÚNK AZAHRIAH-VAL

 

fotó: Lékó Tamás

https://recorder.blog.hu/2023/03/27/itt_van_azahriah_teljes_sportarenas_koncertje
Itt van Azahriah teljes sportarénás koncertje
süti beállítások módosítása