Szegedre jön Rag’n’Bone Man – Bejelentették a 2022-es SZIN első fellépőit

2022.02.14. 12:14, srecorder

ragnboneman.jpg

Kiderült, kik lesznek az idei Szegedi Ifjúsági Napok nemzetközi húzónevei, de sok magyar fellépőt is bejelentettek a nyárzáró fesztivál szervezői.

A 2020-as elmaradt fesztivál után tavaly magyar zenekarokkal rendezték meg a SZIN-t, idén azonban visszatérnek a nemzetközi fellépők a Tisza-partra. Az augusztus 24. és 27. között a megszokott helyén, a Szegedi Partfürdőn megrendezett fesztiválon láthatjuk az eredetileg a 2020-as SZIN-re is leszervezett, az akkori nyár egyik slágerét jegyző r’n’b énekes-dalszövegíró-táncos Jason Derulot, a Human című szuperslágert éneklő, soulpopos Rag'n'Bone Mant, a 2018-as Szigetet megjárt Tom Grennant és a popos elektrohouse-ban otthonosan mozgó német dj-producert, Alle Farbent.

NEM RONGY EMBER: PORTRÉNK RAG'N'BONE MANRŐL.

Hazai frontról pedig Majka & Curtis, a Bagossy Brothers Company, a BSW, a Wellhello, a Follow The Flow, a Punnany Massif, a Vad Fruttik, a 30YByeAlex és a SleppAlee, a HoneybeastHorváth TamásAzahriah, a Carson ComaKrúbi, a Bëlga, az Esti KornélManuel, a Lóci játszikDzsúdló, az Elefánt, a Bohemian Betyars, a Road, a Supernem, a Fish! és a Csaknekedkislány lesz ott augusztusban Szegeden.

Jegyek már kaphatók a fesztivál honlapján.

https://recorder.blog.hu/2022/02/14/szegedre_jon_rag_n_bone_man_bejelentettek_a_2022-es_szin_elso_fellepoit
Szegedre jön Rag’n’Bone Man – Bejelentették a 2022-es SZIN első fellépőit
süti beállítások módosítása