Az Arctic Monkeys, a Kings of Leon és Dua Lipa is fellép jövőre a Szigeten

2021.11.23. 10:04, srecorder

dualipa.jpg

Bejelentették a 2022-es Sziget első 40 fellépőjét, köztük van az izzasztóan jó klubkoncertjeiről híres Clutch, az Anglia egyik legnagyobb raptehetségének számító és idén is egy tökéletes lemezt kihozó slowthai, valamint a nagyágyúkat is maga mögé utasító brit rapperlány, Little Simz is. A 2020-ban és 2021-ben is elmaradt fesztivált a tervek szerint öt napon, augusztus 10. és 15. között rendezik meg jövőre.

Jön a gitárosát idén tragikusan fiatalon elvesztő svéd posztpunkos Viagra Boys, a második lemezével még egy Grammy-jelölést is begyűjtő, szintén posztpunkos ír Fontaines D.C., az idén remek lemezzel visszatérő Iceage, a Szigeten kihagyhatatlan elektropop-koncerteket adó Woodkid, a stadionpopos Bastille, a Bono fiával felálló Inhaler és a funksoulpopos producerduó, a Jungle, akikkel interjúztunk is hat évvel ezelőtt a Szigeten.

A Kings of Leon idén márciusban adott ki új lemezt, és a jövő évi koncerttel pótolja a tavaly elmaradt szigetes fellépését, csakúgy, mint a pop új királynőjeDua Lipa, aki a tavaly megjelent és idén Grammy-díjat nyert lemezét (Future Nostalgia) hozza el, és nem mellesleg toronymagasan vezeti a Sziget látogatók kívánságlistáját. Az Arctic Monkeys új lemeze pedig jövőre várható, így valószínűleg már a Szigeten is játszani fognak róla friss dalokat. Jegyek már kaphatók, itt pedig végigbogarászható az összes bejelentett fellépő:

sziget_lineup2022.png

Címkék: sziget sziget 2022
https://recorder.blog.hu/2021/11/23/az_arctic_monkeys_a_kings_of_leon_es_dua_lipa_is_fellep_jovore_a_szigeten
Az Arctic Monkeys, a Kings of Leon és Dua Lipa is fellép jövőre a Szigeten
süti beállítások módosítása