Lana Del Rey most hozta ki új lemezét, de máris a következőt tervezi

2019.09.02. 14:28, Gaines

lana_5.jpg

Pénteken jelent meg Lana Del Rey várva várt új albuma, a Norman Fucking Rockwell, és még szinte le sem gördült a gyártósorról, de az énekes neki is állt a soron következőnek, ami tervei szerint 12-13 hónap múlva érkezne meg.

Del Reyre soha nem volt jellemző, hogy hosszan ülne a babérjain vagy a kiadott anyagain, két évnél többet még egyszer sem kellett várni két LP között, egyszer pedig csak egy év és három hónap telt el a megjelenések között. Ha sikerül tartania a tervezett ütemezést a White Hot Fever címre keresztelt LP-vel, az azt jelenti, hogy tíz év leforgása alatt hét nagylemezzel rukkolt elő. „Egyes részeit már meg is írtam” – nyilatkozta le a sztár. – „Valószínűleg az elkövetkező 12 vagy 13 hónapban fogom meglepetésszerűen kiadni valamikor. Nagyon izgatott vagyok, nem akarok szünetet tartani.”

A LEMEZRE NEM KERÜLT FEL AZ AUGUSZTUSI TÖMEGMÉSZÁRLÁSOK HATÁSÁRA SZERZETT LANA DEL REY-DAL

Előtte viszont még itt a Norman Fucking Rockwell (a kritikánk a szeptemberi Recorder magazinban olvasható lesz), és rövidesen érkezni fog a címadó dalhoz készült klip: a közösségi médiára kitett előzetes alapján illeszkedni fog az első két beharangozó videó megfakult házivideós, Polaroid-hatású képi világához. (A videót Del Rey testvére, Chuck Grant rendezte.)

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Jack Antonoff. Video chuck grant

Lana Del Rey (@lanadelrey) által megosztott bejegyzés,

A lemezbemutató előtti napon az album egyetlen feldolgozásához, a Sublime 1996-os  Doin’ Time című számához jött még egy Rich Lee rendezte, viccesen és másképp múltidéző videó. Ebben Lana Del Rey óriásasszonyként tűnik fel, mint holmi Godzilla, vagy még inkább Az 50 láb magas nő támadása című film címszereplője. A gigászi énekesnő Los Angelesben legyezgeti magát egy pálmafával, víztoronyból oltja szomját, a városban sétálgat, strandol egyet, aztán kiderül, hogy csak egy autósmoziban nézzük a fiatalokkal (köztük a szőke parókás Del Reyjel második szerepében). Még van slusszpoén is a női – pontosabban, a Lana Del Rey-i – összetartás jegyében, de azt már nem áruljuk el. „Egy nap se telik el anélkül, hogy ne hallgatnék meg legalább egy Sublime-dalt” – mesélte a sztár. „A dél-kaliforniai hangulatot testesítik meg, és teljesen egyedi zsánert, hangzást hoztak létre.”

Címkék: lana del rey
https://recorder.blog.hu/2019/09/02/lana_del_rey_most_hozta_ki_uj_lemezet_de_maris_a_kovetkezot_tervezi
Lana Del Rey most hozta ki új lemezét, de máris a következőt tervezi
süti beállítások módosítása