Krúbi ikertestvére csak egy dalt hagyott maga után

2019.08.21. 11:05, Gaines

grubi.png

Az elmúlt héten ismerhettük csak meg Krúbi popsztárlétre vágyakozó ikertestvérét, de a siker kapujában máris el kell búcsúznunk tőle. Egy számát legalább még meghallgathatjuk.

A rapper ikertesója-alteregója, a jól szituált Grúbi múlt héten mutatkozott be egy három részes videósorozatban, melyből kiderült, hogy az irodista jelentéktelenség nyomorúságos depresszióját kényszeredett mosollyal álcázó eltitkolt rokon maga is popsztár kíván lenni. A három abszurd videóban Krúbi és Marsalkó Dávid is elhajtja, a Bëlga jóvoltából azonban karnyújtásnyira kerül az áhított sikertől, de végül mindig a lejtőn végzi, utoljára Dé:Nash közreműködésével.

KRÚBI + DÉ:NASH = NAGYINTERJÚ

Első és vélhetőleg utolsó dala, az xd így már posztumusz jelent meg múlt hét pénteken, egy erotikus töltetű minyonos klip kíséretében, ahol a Grúbit gyászoló játékfigurák hamar megfeledkeznek bánatukról, és inkább a Netflix és chill jegyében esnek egymásnak.

Krúbi ezzel a dalla is vezeti fel első önálló parkos koncertjét, ahol vendégeskedik majd Dé:Nash, Kapitány Máté ft. Lil Frakk, Mikee Mykanic és Saiid, plusz DJ Q-Cee. A tavalyi Krúbi-debütalbumot az év egyik legjobb magyar lemezének választottuk, azóta még egy EP jött ki a rappertől Zárolás Feloldva címmel. Augusztus 23-án tehát a Budapest Parkban, A Rapgalaxis Őrzői fedőnevű koncerten láthatjuk Krúbit legközelebb. Addig is, RIP Grúbi.

Címkék: krúbi grúbi
https://recorder.blog.hu/2019/08/21/krubi_ikertestvere_csak_egy_dalt_hagyott_maga_utan
Krúbi ikertestvére csak egy dalt hagyott maga után
süti beállítások módosítása