Új film, új lemez – Beyoncé nem aprózza el

2019.04.17. 10:43, Gaines

beyonce_homecoming.jpg

Beyoncé jól belehúzott így húsvét előtt. Először is, magyar idő szerint ma reggel 9-kor vált elérhetővé a Netflixen – magyar felirattal – a Homecoming című koncertdokumentumfilm, amely a tavalyi Coachellás fellépésének színfalai mögé enged betekintést. A premierrel egyidőben, azonos címmel pedig koncertalbum is kijött, rajta a komplett műsorral.

Tavaly áprilisban mi is megírtuk, milyen bombasztikus visszhangban részesült Beyoncé grandiózus, az afro-amerikai főiskolák hagyományait látványban és zenei hangzásban is megidéző, rezesbandára és drumline-ra hangszerelt koncertje. Egy évre rá, a 2019-es Coachella két hétvégéje közé ékelve érkezett meg az esemény létrejöttét, „a kreatív koncepció megvalósításától egy kulturális mozgalomig ívelő érzelmi utazást” végigkísérő, 137 perces dokumentumfilm, amit maga Beyoncé rendezett, és állítólag még a családi életébe is bepillantást nyújt. A Homecoming itt tekinthető meg.

THE ANAHIT AJÁNLOTTA BEYONCÉ ÉS JAY-Z KÖZÖS LEMEZÉT A RECORDER OLVASÓINAK

Nem volt előre bejelentve, de a film mellé hanganyag is társul: a 40 számos koncertlemezre a teljes headliner-fellépés felkerült, beleértve a Sorry, a Drunk In Love és a Crazy In Love élő változatait, a Destiny’s Child-medleyt, valamint egy, a doksi végén felcsendülő feldolgozást, a Before I Let Go című dalt a Frankie Beverly & Maze r&b/soul együttestől. Vélhetőleg ez lehetett az a rejtélyes album, melynek jelenlétét szemfüles rajongók szúrták ki előre a Genius dalszövegportálon Beyoncé diszkográfiájában, „B7” cím alatt, április 18-ai megjelenéssel – hacsak nem készül még egy meglepetésalbummal holnapra is, de ne legyünk telhetetlenek, ugyebár.  


a dokumentumfilm hivatalos előzetese:

https://recorder.blog.hu/2019/04/17/uj_film_uj_lemez_beyonce_nem_aprozza_el
Új film, új lemez – Beyoncé nem aprózza el
süti beállítások módosítása