Miley Cyrus férjhez ment, és még a karácsonyt is megreformálta

2018.12.27. 15:30, Gaines

mileyxmas.jpg

A sztár eseménydús időszakkal zárta 2018-at.

Miley Cyrusról legutóbb november végén cikkeztünk, amikor új, politikai töltetű klippel tárta elénk Mark Ronsonnal közös számát, a Nothing Breaks Like A Heartot. majd a Saturday Night Live zenei vendégeként a cenzorokat kiakasztó ruhában elő is adta. A novembere ugyanakkor szomorúbb esettel indult: Neil Younghoz, Fred Dursthöz és Gerard Butlerhez hasonlóan Cyrus háza is a több mint harminc emberéletet követelő kaliforniai tűzvész martaléka lett. Így hát ráfért az énekesnőre, hogy az év végén két vidámabb fellépéssel billentse át a mérleg nyelvét.

Az egyik az oltár előtt történt, a sztár ugyanis a karácsony előtti vasárnapon összeházasodott Liam Hemsworth ausztrál színésszel, akivel még majdnem tíz évvel ezelőtt ismerkedtek meg Az utolsó dal című film forgatásán. A kapcsolatuk teljes idővonalát most nem foglaljuk össze – aki kíváncsi rá, itt végigkövetheti –, egyszer már felbontották az eljegyzésüket, Cyrus írt egy dalt is a szerelmükről Malibu címmel, most pedig lezajlott az esküvő is, amelyről a sztár meg is osztott néhány fényképet, egy szó mint száz, sok boldogságot.

ITT VESÉZTÜK KI CYRUS BÚZAMEZŐN SZALADGÁLÓS KLIPJÉT

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

12.23.18

Miley Cyrus (@mileycyrus) által megosztott bejegyzés,


A másik fellépésre néhány nappal korábban került sor Jimmy Fallon késő esti talkshow-jában, ahol Miley Cyrus a Santa Baby című karácsonyi slágert énekelte el, némiképp átalakítva. A Joan Javits és Philip Springer által szerzett dalt eredetileg Eartha Kitt adta elő, majd többek között feldolgozta Madonna, Kylie Minogue, Taylor Swift, az R.E.M., Macy Gray és Michael Bublé is (aki már nem „santa babynek”, hanem „santa buddynak” búgott), és az évek során számos kritika érte, részben burkolt szexuális tartalma miatt, részben pedig azért, mert a dal infantilis női főszereplője pénzhajhász módon csak méregdrága ajándékokat kér a Télapótól, vagy a Télapó által megszemélyesített, idősebb sugar daddyjétől. (A Hairspin összeszámolta, mennyibe fájna a Cadillacet és platinabányát (!) is tartalmazó karácsonyi lista. Jó sokba.) Na, ezt az üzenetet fordította ki Cyrus a karácsonyi szkeccsben: az ő Santa Baby-interpretációjában nem kell a Télapótól kikönyörögnie csillogó ékszereket és luxusautókat, mert saját pénzéből is meg tudja venni őket, és különben sem ezekre van most szüksége, hanem a nemek közti bérkülönbség eltörlésére, a munkahelyi szexuális zaklatások megszüntetésére, vagy épp arra, hogy ne kapjon kéretlen fotókat férfiak nemi szervéről. A háttérben Jimmy Fallon és Mark Ronson mórikálják magukat, alább meg is lehet tekinteni a szkeccsvideót, valamint John Lennon és Yoko Ono Happy Xmas (War Is Over) című dalát, amelyet Cyrus és Ronson az eredeti szerzőpáros fiával, Sean Ono Lennonnal dolgoztak fel.

https://recorder.blog.hu/2018/12/27/miley_cyrus_ferjhez_ment_es_meg_a_karacsonyt_is_megreformalta
Miley Cyrus férjhez ment, és még a karácsonyt is megreformálta
süti beállítások módosítása