Készült egy nagyon vidám The Weeknd-lemez, de soha nem fogjuk hallani

2018.05.18. 13:14, RRRecorder

the_weeknd.jpg

Megpróbáltuk elképzelni, hogy milyen lehet egy nagyon vidám The Weeknd-lemez, de nem sikerült.

Grimes és Elon Musk esetét leszámítva nem gyakran szoktunk arról írni, hogy ki kivel jár és szakít, úgyhogy ha valaki kizárólag a Recordert olvassa, akkor kimaradt abból, hogy Abel Tesfaye (The Weeknd) és Selena Gomez jártak, aztán szakítottak. Pedig a nemrég meglepetésszerűen megjelent, a korai mixtape-ek sötét stílusához visszatérő My Dear Melancholy mögött valószínűleg ez az életrajzi háttér. De erről maga Abel Tesfaye nem beszélt a Time-nak adott interjúban: "nem akarom kinyitni Pandora szelencéjét, és kapcsolatokról beszélni", bár azt elismerte, hogy most "kétségkívül" szingli, és hogy a Melancholy felvétele terápiás hatással volt rá, "lezárt egy fejezetet".

EGY IGAZÁN LÁTVÁNYOS, 18+-OS THE WEEKND-KLIP

Az igazán megrázó reveláció azonban ezután jön: "A Melancholy előtt készen volt már egy teljes album, ami egyáltalán nem volt melankolikus, mert akkor más szakaszát éltem az életemnek. Nagyon vidám, gyönyörű lemez volt." De kukába dobta, nemcsak ideiglenesen, hanem annyira, hogy soha nem fogja hallani a világ. "Nem akarok olyan dalokat előadni, amiket nem érzek át" - mondta.

Érdemes ehhez felidézni a New York Times 2015-ös, közvetlenül a végső mainstream áttörést meghozó Beauty Behind the Madness című album megjelenése előtti nagy portrécikkét. "Az én és a menedzserem legnagyobb félelme az, hogy ez a gyerek (mármint ő maga - a szerk.) szerelmes lesz, akkor kész, akkor végünk van" - mondta akkor az éppen a pletykarovatok szerint Bella Hadid modellel járó Tesfaye.

LEGENDÁS LEMEZEK, AMIK ELKÉSZÜLTEK, DE SOHA NEM JELENTEK MEG

A Time interjújából egyébként kiderül, hogy azért ad nagyon ritkán interjút, mert ideges (ha a tévében kéne beszélnie, szerinte elhányná magát); hogy a Coachella headliner fellépés volt élete csúcspontja, és szeretné Glastonburyt is kipipálni a ténylegesen létező listájáról; hogy van két dobarmannja, Julius és Caesar, akikre nagyon büszke.

Címkék: the weeknd
https://recorder.blog.hu/2018/05/18/keszult_egy_vidam_the_weeknd-lemez_de_soha_nem_fogjuk_hallani
Készült egy nagyon vidám The Weeknd-lemez, de soha nem fogjuk hallani
süti beállítások módosítása