Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

18+ „Úristen, vaginám van! Felfedezem, hogyan működik!”

2018.03.17. 15:33, RRRecorder

lil_dicky.jpg

Lil Dicky visszatért egy celebekkel teli testcserés videóval.

Ha valaki nem emlékezne Lil Dickyre, rögtön az első jelenetben egy rajongója elmondja a legfontosabb tudnivalókat: ő egy rapper, de nem igazi rapper, hanem csak vicces rapper, akinek a fő poénja az, hogy kicsi a farka. Ezt nem mondja, de a civilben David Burd névre hallgató művész legemlékezetesebb videója az volt, amikor minimális büdzséből hozott össze egy felvágós hiphopklipet - e cikkünkben látható,  ahol Dicky pályáját is felvázoljuk.

Új, szerinte eddigi legjobb klipjében a nem annyira hízelgő bók rádöbbenti Lil Dickyt, hogy szeretne más, kúlabb lenni; a tévében meg Chris Brown (a valódi, aki egyébként haver, szoktak együtt kosaraznI), panaszkodik, hogy neki sem fenékig tejfel az élete. Ezután jön a testcsere, amire a szám címe is utal (magyarul Kelekótya péntek címmel ismert az 1977-es testcserélős film, amit többször feldolgoztak, 2003-ban Nem férek a bőrödbe címmel). Dicky Chris Brown testében örül a csajoknak, a híres haveroknak, a tánctudásának és - ami egyeseknél kiverte a biztosítékot - annak, hogy kimondhatja az N betűs szót! Persze a péniszméretes poén sem maradhat el. Chris Brown Dicky testében kevésbé elégedett, de azért annak is vannak előnyei.

EGY ÉV LEGNÉZETTEBB KORHATÁROS VIDEÓI ITT ÖSSZEGYŰJTVE

A boldog vég (Chris Brown rájön, hogy szereti magát) után jöhet a testvisszacserélés, majd gyorsan még három celeb cameo: Ed Sheeran ("kevésbé kúl"), DJ Khalid ("miért kiabálok?") és végül Kendall Jenner ("Úristen, vaginám van, rögtön megyek, és felfedezem - megértem végre, hogyan működik a női test"). A szám egyik producere szintén a szakma egyik sztárja, DJ Mustard.

https://recorder.blog.hu/2018/03/17/18_uristen_vaginam_van_felfedezem_hogyan_mukodik
18+ „Úristen, vaginám van! Felfedezem, hogyan működik!”
süti beállítások módosítása