Bármit lehet kérdezni Nick Cave-től

2018.03.09. 15:18, RRRecorder

distant_sky.png

Minél intimebb, annál jobb! Ha minden kötél szakad, legfeljebb leül a zongorához. Ezért Amerikába kell menni, viszont a Nick Cave-koncertfilm nálunk is látható lesz, nyáron meg valódi koncert.

Nick Cave meghirdetett egy négy állomásból álló Q&A turnét So, What Do You Want To Know? címmel. Ezeken az esteken bármit lehet tőle kérdezni. "Őszintén szólva nem tudom pontosan, milyenek lesznek ezek" - írta magyarázatként. "De mindig szerettem ezt a beszélgetési formát, sokkal jobban, mint a formális interjúkat, mert a közönség által feltett kérdések általában nagyobb kihívást jelentenek, többet árulnak el, játékosabbak és végső soron komolyabbak." Mint írja, a legutóbbi turnén olyan kapcsolat alakult ki a zenekar és a közönség között, hogy "mindannyian éreztük magunkban a kitárulkozás vágyát", és ez vezetett az ötlethez. "Minél intimebbek és őszintébbek lesznek lesznek a kérdések, az esték annál érdekesebbnek ígérkeznek", ha pedig "az egész szörnyen félresiklik, akkor még mindig leülhetek a zongorához eljátszani néhány dalt."

MENNYIRE ROHADT DOLOG AZ ELMÚLÁS – POGÁR LÁSZLÓ AJÁNLJA NICK CAVE ÚJ ALBUMÁT

Ez a Q&A miniturné az Egyesült Államokban lesz, viszont Budapesten is vetítik az egész világon egy napon, egyetlen alkalommal a mozikba kerülő Distant Sky című koncertfilmet, ami egy Koppenhágában felvett koncertfilm. Budapesten az Uránia játssza majd április 12-én, csütörtökön 21 órakor. Ami pedig még fontosabb: Nick Cave és a Bad Seeds június 21-én a Sportarénában koncertezik, jegyek 9900 és 22900 forint közötti árakon már kaphatók.

Alább a koncertfilm előzetese, alatta pedig a Q&A turné szép plakátja.

 

so_what_do_you.jpg

https://recorder.blog.hu/2018/03/09/barmit_lehet_kerdezni_nick_cave-tol
Bármit lehet kérdezni Nick Cave-től
süti beállítások módosítása