Megszűnik a Rakéta Fesztivál!

2016.10.04. 18:21, rerecorder

podobni_mihaly.jpg

Pontosabban megszűnt, nem rendezik meg többé, ahogyan arról a szervezők a Recordert is értesítették. Az először 2012-ben megtartott Rakéta gyorsan a hazai fesztiválszezon egyik fontos pillére lett, az underground előadók legjelentősebb seregszemléje, ahol évről-évre egyre több remek feltörekvő előadó mutathatta meg magát, sőt, az utóbbi két évben már az egyhetes, sokhelyszínes rendezvénysorozatra kifejezetten rangot jelentett bejutni. Fellépőként - és sokszor nézőként is a teltházas bulikra. Beszámolók itt: 2012, 2013, 2014, 2015, 2016Mindez végig teljesen nonprofit módon zajlott, a szervezők lelkesedéséből, akik most úgy döntöttek, hogy jövőre már nem rendezik meg az eseményt. Ami egészen biztosan űrt hagy maga után. A Rakéta Fesztivál szervezői, Lang Ádám, Simai Panni és Varga G. András az alábbi közleményben búcsúznak - mi pedig köszönjük az öt kiváló fesztivált!

Kedves barátaink!

Hosszas gondolkozás és beszélgetés után úgy határoztunk, hogy a 2016-os Rakéta Fesztivál volt az utolsó. Amikor elkezdtük tervezgetni a jövő évi bulit, úgy éreztük, hogy új kihívásokra van szükségünk. 

Először az volt az ötletünk, hogy bevonjuk a szervezésbe néhány barátunkat tehermentesítőleg (itt kérünk tőlük elnézést az elhúzott mézesmadzagért!), de beláttuk, hogy ez csak a lényeg elodázása. 

Jövő nyáron tuti hiányozni fog nekünk is a Rakéta. De már tudjuk, akkor majd azzal vigasztaljuk magunkat, hogy míg a Pixies-nek négy jó lemeze volt a hatból, addig az öt Rakétából meg mindegyik jó volt. Most azonban várakozásokkal tekintünk előre, hogy vajon mit fogunk csinálni azokkal az óráinkkal, amiket az elmúlt években fesztiválszervezésre fordítottunk. 

Köszönjük mindenkinek, aki bármilyen együttműködéssel, segítséggel, vagy akár csak a személyes jelenlétével emelte a Rakéta Fesztivál fényét!

Nagyon sok helyen találkozunk még:

Andris, Panni, Ádám

nyitókép: Podobni Mihály
https://recorder.blog.hu/2016/10/04/megszunik_a_raketa_fesztival
Megszűnik a Rakéta Fesztivál!
süti beállítások módosítása